fbpx
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Παράνοια: Σύρος επιτέθηκε σεξουαλικά σε τέσσερα 11χρονα κορίτσια και τιμωρήθηκε με… 60 ώρες κοινωφελούς εργασίας!

Ημερομηνία:

Ένας Σύρος αιτών άσυλο που κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική επίθεση σε τέσσερα 11χρονα κορίτσια στην πισίνα ενός θέρετρου διακοπών Center Parcs στις Κάτω ώρες καταδικάστηκε σε 60 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Συνολικά 10 νεαρά κορίτσια και γυναίκες κατέθεσαν καταγγελίες στην αστυνομία σχετικά με τη συμπεριφορά του 29χρονου μετανάστη, ο οποίος στοχοποίησε και χούφτωσε επισκέπτες του κολυμβητικού συγκροτήματος στο Zandvoort στις 19 Φεβρουαρίου .

Η Hart van Nederland ανέφερε πως ορισμένα από τα κορίτσια κατήγγειλαν ότι ο Σύρος χούφτωσε τους γλουτούς τους , ενώ άλλες ισχυρίστηκαν ότι ο μετανάστης είχε σφίξει τα πόδια του γύρω από τη μέση τους και πίεζε τα γεννητικά του όργανα στους γοφούς τους.

Ολλανδικό δικαστήριο άκουσε μαρτυρίες από τα θύματα και τις οικογένειές τους σχετικά με τις ψυχολογικές επιπτώσεις που τους προκάλεσαν οι επιθέσεις, μεταξύ άλλων από τη μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού, η οποία δήλωσε ότι η κόρη της εξακολουθεί να υποφέρει από σημαντικό πόνο και ταλαιπωρία ως αποτέλεσμα του περιστατικού και τώρα βιώνει κρίσεις άγχους και αρνείται να βγει μόνη της από το σπίτι.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του άνδρα αρνήθηκε ότι οποιαδήποτε προσέγγιση προς τα κορίτσια είχε σεξουαλικά κίνητρα και ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του είναι ομοφυλόφιλος – μια όλο και πιο συνηθισμένη τακτική που χρησιμοποιούν ενήλικοι άνδρες που φθάνουν στην Ευρώπη από κυρίως ισλαμικές χώρες λόγω της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που τους παρέχεται.

Αντιθέτως, ο Σύρος υπήκοος υποστήριξε στη συνέχεια στο ελαφρυντικό ότι η σύζυγος και η κόρη του ανέμεναν την έγκριση να έρθουν στις Κάτω Χώρες από την Τουρκία βάσει των νόμων περί οικογενειακής επανένωσης και εξέφρασε την ανησυχία του στο δικαστήριο ότι μια καταδίκη θα έβλαπτε τις πιθανότητες να του χορηγηθεί άσυλο.

Παρ' όλα αυτά, ο αιτών άσυλο καταδικάστηκε από ολλανδικό δικαστήριο την Τρίτη για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης κατά ανηλίκου, αλλά δεν θα περάσει χρόνο πίσω από τα κάγκελα, παρά το γεγονός ότι η εισαγγελία πίεζε για ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

Αντ' αυτού, του επιβλήθηκε ποινή με αναστολή, διετής δοκιμαστική περίοδος και διατάχθηκε να αναλάβει 60 ώρες απλήρωτης εργασίας.

Όταν η είδηση της δίκης έγινε για πρώτη φορά πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα, ο συντηρητικός πολιτικός Geert Wilders, του οποίου το κόμμα Κόμμα για την Ελευθερία (PVV) κατέκτησε με καταιγιστικό ρυθμό τη νίκη στις περσινές γενικές εκλογές στην Ολλανδία, ζήτησε όχι τη φυλάκιση του άνδρα αλλά την απέλασή του από τη χώρα.

“Αν αυτός δεν είναι λόγος για να πετάξουμε αμέσως έναν αιτούντα άσυλο έξω από τη χώρα, τότε η χώρα μας έχει χαθεί. Ξεφορτωθείτε αυτού του είδους τους ανθρώπους”, έγραψε στο Χ.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Oλοταχώς για Σ.Ε.Φ. ο επαναληπτικός τελικός Ολυμπιακού – Bαλούρ για το Εuropean EHF Cup!

Ο Oλυμπιακός μετά την πρώη του του ήττα στην...

Σερέλης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη συγκέντρωση μας»

Ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με...

Ολυμπιακός: Ανυπόμονος για τη νέα μεγάλη πρόκληση!

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε, ξεμπέρδεψε με την...

Basket League: Το πανόραμα των πλέι οφ – Στα ημιτελικά Ολυμπιακός και ΠΑΟ

BASKET LEAGUE Πλέι οφ Α’ ΦάσηΠρώτα παιχνίδιαΟλυμπιακός – ΑΕΚ 92-75 Περιστέρι...

Προολυμπιακό Γυναικών: Αποκλεισμός στα ημιτελικά για την Ελλάδα

Μετά την πρόκριση επί της διοργανώτριας του προολυμπιακού ομίλου...

Φωτοβολίδες από τους Ομονοιάτες, ζημιά στα δίχτυα και… προσωρινή διακοπή (pics)

Φωτοβολίδες από το πέταλο των οπαδών της Ομόνοιας έπεσαν...

Ολυμπιακός: «Με τον κόσμο δίπλα μας θα πανηγυρίσουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο χάντμπολ»

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, αν και είχε...