Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Ολυμπιακός: Ανυπόμονος για τη νέα μεγάλη πρόκληση!

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε, ξεμπέρδεψε με την ΑΕΚ και μπορεί πλέον να στρέψει όλη την προσοχή του στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Θέλοντας να αποφύγει ένα τρίτο παιχνίδι που θα δημιουργούσε έξτρα ταλαιπωρία, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός στα Άνω Λιόσια και δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να φανεί απειλητική. Με «ζεστούς» τους Πίτερς, Κάνααν και Μιλουτίνοφ ο Θρύλος έβγαλε την υποχρέωση, παίρνοντας την πρόκριση για τους ημιτελικούς της Basket League, και το μυαλό όλων πλέον είναι στο Βερολίνο.

Όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, άπαντες στην ομάδα ανυπομονούν για το φάιναλ φορ και τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στη διεκδίκηση του τίτλου για 3η συνεχόμενη χρονιά και ελπίζουν αυτήν τη φορά να τα καταφέρουν. Δεν τα κατάφεραν σε Βελιγράδι και Κάουνας, εύχονται το Βερολίνο να είναι γουρλίδικο!

Ο Ολυμπιακός έμαθε πολλά από τα τελευταία δυο φάιναλ φορ και είναι αποφασισμένος να πετύχει τον μεγάλο στόχο. Ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο, όταν έχεις ειδικά απέναντι στον ημιτελικό τη Ρεάλ, τίποτα όμως δεν τρομάζει αυτήν την ομάδα. Και το ότι φέτος πάνε ως αουτσάιντερ οι «ερυθρόλευκοι», μόνο καλό μπορεί να κάνει. Είναι γνωστό πως ο ρόλος του φαβορί δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Και προτιμάει να πάει έτσι, χωρίς το βάρος του φαβορί, ώστε να χτυπήσει ως κόμπρα τους αντιπάλους του!

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός …έφτυσε αίμα για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Έστω κι έτσι, ξεμπέρδεψε και αυτός και ετοιμάζεται παρομοίως για το μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου. Τα ψέματα τελείωσαν, μετράμε αντίστροφα για τις μεγάλες μάχες που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης.

Πηγή: fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

00:00:00

Οι Πακιστανοί της Βούλτεψη και το λαθρομεταναστευτικό – Ζωντανά στο Right2TheBone στις 10:30μμ – Δείτε το εδώ!

Με ψεύδη, μισές αλήθειες και ατάκες τύπου «πατριώτες της...

Ο Ζελένσκι συζήτησε με τον επικεφαλής του Πενταγώνου τα βαθιά πλήγματα εντός της Ρωσίας

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img