fbpx
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Η ντροπή των νοτίων προαστείων»: Έδιωξαν κακήν κακώς τον Παύλο Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ από κοπή πίτας στην Ηλιούπολη επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα! Τι είπε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου!

Ημερομηνία:

Περίμεναν μέχρι να φύγει ο βουλευτής του Κ Παύλος ρηστίδης για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον σύλλογο Αρκάδων Ηλιουπόλεως.

Μπορεί κάποιοι στην Βουλή να πιστεύουν ότι από την στιγμή που “τελείωσε” η φασαρία και ψηφίστηκε ο γάμος των ομοφυλοφίλων το θέμα θα ξεχαστεί, όμως οι αντιδράσεις των πολιτών δείχνουν το αντίθετο.

Μια πρώτη «γεύση» των αντιδράσεων αυτών πήρε ο βουλευτής του Παύλος Χρηστίδης, όταν  εκδιώχθηκε στην ουσία αφού τον σύλλογο Αρκάδων Ηλιουπόλεως, αφού η εκδήλωση δεν ξεκινούσε μέχρι να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι για κάποιους δεν είναι πια bussines as usual και δεν μπορεί να συνεχίσει να τους θεωρεί ηλιθίους.

Το γεγονός έφερε στην δημοσιότητα ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου ο οποίος σε αναρτησή του στο σημείωσε: «μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται».

Αντιθέτως όπως τόνισε ο Αρχιμανδρίτης το πρώι υποδέχθηκε με τιμές την βουλευτή Άννα Καραμανλή, η οποία αρνήθηκε να ψηφίσει το νομοσχέδιο.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κύπρος: Αυτός θα είναι ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου

Ο Γιοβάνοβιτς είναι διαιτητής κατηγορίας Elite της UEFA σφυρίζοντας...

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δρούσε στη Λαυρεωτική – Και ανήλικοι ανάμεσά τους!

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαυρεωτικής, εγκληματική ομάδα που...

ΝΙΚΗ: “Τα Σκόπια δεν τηρούν τη συμφωνία των Πρεσπών και είναι μοναδική ευκαιρία να την καταγγείλουμε”

Καλεσμένος βρέθηκε ο Γιώργος Βλαχόπουλος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ,...

LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00)

Super League 1 ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός Πηγή: fosonline.gr

H Λαρίσα Ιαπικίνο για το μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Η Λαρίσα Ιαπικίνο είναι το μεγάλο όνομα στο φετινό...