Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Διαλύει και το ΠΑΣΟΚ ο Μητσοτάκης; Γιαννακοπούλου και Κωνσταντινόπουλος πάνε κόντρα στη γραμμή για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Ημερομηνία:

Η «επέκταση» του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το κέντρο συνεχίζεται και αυτή την φορά είναι το που διχάζεται.

Δεν κάνει πίσω η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία είναι αποφασισμένη να ψηφίσει το σχέδιο νόμου για την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Τόσο η Νάντια Γιαννακοπούλου όσο και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φαίνεται να διαφωνούν με τη γραμμή του Κ που είναι κατά της ίδρυσής τους.

Την περασμένη Πέμπτη ωστόσο – και ενώ δεν είχε ακόμη κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή της βουλής το σχέδιο νόμου του Κυριάκου Πιερρακάκη- ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει το νόμο. Εμείς – είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στο - το νόμο δεν θα τον ψηφίσουμε, γιατί θέλουμε μια καθαρή λύση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και όχι την εμπορευματοποίηση, που υπονομεύει και, ένα σοβαρό μη κρατικό μη κερδοσκοπικό, και εν τέλει και το δημόσιο πανεπιστήμιο.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Άρης Χολαργού: Διπλό «χτύπημα» με Τσιαδή και Μπουντούρη! (pic)

Ο Άρης Χολαργού ανακοίνωσε την απόκτηση της Ιωάννας Τσιαδή!...

ΑΕΚ: «Έδεσε» τη Μαρία Καπνίση

Η Μαρία Καπνίση θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν...

Πανιώνιος: Τέλος πέντε παίκτες

Τη λύση της συνεργασία του με πέντε παίκτες ανακοίνωσε...

Τσιτσιπάς: Ξεκίνησε την προετοιμασία του στο Χάλε (vid)

Στο τουρνουά του Χάλε θα λάβει μέρος σε λίγες...

Παναθλητικός: Μια πρωταθλήτρια του NCAA στο Επταπύργιο! (pics)

Ο Παναθλητικός, σε μια σπουδαία μεταγραφή, ανακοίνωσε την απόκτηση...