fbpx
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Απουσία της Εκκλησίας ο «διάλογος» για τους γάμους που υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης – Θα προσκληθούν μόνον όσοι συμφωνούν

Ημερομηνία:

Στη συνέντευξη που είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ είχε δεσμευθεί ότι θα γίνει διάλογος με όσους διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων και των υιοθεσιών από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Και προφανώς, όταν μιλάμε για διάλογο, δεν εννοούμε τα ξεκατινιάσματα στα τηλεπαράθυρα ούτε φυσικά και την ανάδειξη των πιο γραφικών φωνών, ώστε να απαξιωθεί ο αντίλογος.

Η Εκκλησία έχει να προσφέρει στον διάλογο αυτό και αυτό αποδεικνύεται από την εμπεριστατωμένη εισήγηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου, στην οποία ουδείς τόλμησε να απαντήσει, διότι ουδείς μπορεί.

Έτσι, στη Βουλή τελικά θα μιλήσει για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ένας σκασμός… οργανώσεις αλλά δεν θα επιτραπεί να ακουστεί θεσμικά η φωνή της Εκκλησίας. Γιατί; Γιατί σύμφωνα με τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, βουλευτή Ημαθίας και πρόεδρο της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, «δεν έχει κάτι περισσότερο να προσφέρει».

Απαγορεύθηκε λοιπόν στην Εκκλησία να ακουσθεί θεσμικά εντός της Βουλής των Ελλήνων, και οι βουλευτές θα ακούσουν σχεδόν αποκλειστικά διάφορες «πολύχρωμες » που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκτελεστικά όργανα μιας συγκεκριμένης δράκας «ακτιβιστών».

Πρόκειται για «ξεγύμνωμα» της διαδικασίας που ως σκοπό έχει να περιορίσει το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΝΙΚΗ: Ομιλία Ανέστη Σαμαρά – Χριστιανίδη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ, σε εκδήλωση στην Πάτρα

Ομιλία Ανέστη Σαμαρά - Χριστιανίδη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ,...

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας πέρασε Ιωαννίδη και Ίβκοβιτς (pic)

Ο προπονητής με την περισσότερες νίκες στην ιστορία του...

ΝΙΚΗ: O Ανδρέας Σταλίδης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ, στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Ανδρέα Σταλίδη, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ,...

Ντόντσιτς: «Λατρεύω όταν φωνάζουν ότι παίζω χάλια» (vid)

«Ο Λούκα είναι χάλια», φώναζε το κοινό των Θάντερ...