fbpx
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Αγνοεί τους Έλληνες πολίτες που ζητούν να μπεί ένα τέλος, συζητά με τους εκπροσώπους των (λαθρό)μεταναστών ο Δημήτρης Καιρίδης!

Ημερομηνία:

Ο Δημήτρης Καιρίδης επιλέγει να αγνοήσει τους Έλληνες πολίτες που ζητούν να μπει ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση και να «τα βρεί» με τους εκπροσώπους των λαθρομεταναστών.

Συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των κοινοτήτων των μεταναστών και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μετανάστευσης πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με επικεφαλής τον αρμόδιο υπουργό, Δημήτρη Καιρίδη.

Ο κ. Καιρίδης ανέλυσε τις στρατηγικές προτεραιότητες του υπουργείου για το , δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μεταρρύθμιση της νόμιμης μετανάστευσης.

Από την πλευρά της, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, αναφέρθηκε στις πολιτικές ένταξης δίνοντας έμφαση στην εργασιακή απορρόφηση των μεταναστών.

Οι εκπρόσωποι των μεταναστευτικών κοινοτήτων χαιρέτησαν την πρωτοβουλία του υπουργείου και περιέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Αυτή ήταν η πρώτη από μία σειρά συζητήσεων που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, στο πλαίσιο του διαρθρωμένου διαλόγου του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου με την κοινωνία των πολιτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ακόμη, ο γγ Μεταναστευτικής Πολιτικής, Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο γγ Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Δημήτρης Ιατρίδης και ο γγ Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας, Ηρακλής Μοσκώφ.

Από τις κοινότητες μεταναστών και προσφύγων συμμετείχαν οργανώσεις «ομπρέλες»: Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών και Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, με εκπροσώπηση από χώρες όπως η Αλβανία, η Γεωργία, το Πακιστάν, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η Νιγηρία, το Μπουρούντι, η Σενεγάλη, η Κένυα, το Σουδάν, η Ουκρανία, η Τουρκία, η Ακτή Ελεφαντοστού, η Αίγυπτος και το Αφγανιστάν, καθώς και το Generation 2.0 RED, η Πακιστοελληνική Πολιτιστική Εταιρεία και ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών «Μητέρα Τερέζα».

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ισπανία: Στην κορυφή η Μάλαγα – Αποκλεισμός για Μπασκόνια!

H Mπασκόνια έμεινε για πρώτη φορά στην ιστορία της...

Σπανούλης για τα περί ανανέωσης του συμβολαίου του: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο»

Μετά το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Προμηθέα ο...

Μεντιλίμπαρ: «Τα έχουμε καταφέρει, είμαστε στον τελικό της διοργάνωσης»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 και...