fbpx
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Ο πατήρ Παύλος Μαρινάκης κρίνει ότι «η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμάρτημα» και πως προφανώς η χριστιανική πίστη είναι αλά καρτ…

Ημερομηνία:

Με έκπληξη ακούσαμε την απάντηση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Παύλου Μαρινάκη, σε ερώτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος, Τιμοθέου, σύμφωνα με τις οποίες η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα έσπευσε να… θεολογήσει.

«Προφανώς δεν είναι αμάρτημα και είναι λυπηρό να ακούγονται αυτές οι διατυπώσεις που νομίζω δεν εκπροσωπούν ούτε τους πιστούς ούτε την Εκκλησία συνολικά. Είναι μειοψηφικές και μας βρίσκουν σθεναρά απέναντι», είπε συγκεκριμένα.

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε ο Παύλος Μαρινάκης έχει αναλάβει εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, είτε αποπειράθηκε να διαμορφώσει ο ίδιος το χριστιανικό δόγμα, γεγονός ανεπίτρεπτο!

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «Λυπηρό» είναι πόσο πορωμένος είναι. Πιο λυπηρό ότι παίρνει κι άλλους στην κόλαση. Ο Απόστολος Παύλος έλυσε το ζήτημα ξεκάθαρα πριν 2000 χρόνια στην επιστολή προς τους πιστούς της Ρώμης. Η μέρα δε γίνεται νύχτα και το άσπρο δε γίνεται μαύρο.

    Ανώμαλοι, περήφανοι, βλάσφημοι, αιρετικοί, αντίχριστοι να πάτε στον πατέρα σας, τον διάβολο αντί να κουνάτε το δάχτυλο στους Χριστιανούς. Ανάθεμα σε εσάς.

    «Και αν όλος ο κόσμος είναι κατά της αλήθειας, εγώ είμαι κατά όλου του κόσμου.»
    Αγ. Αθανάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τανούλης: Φατούρο & μπουγέλο από τους συμπαίκτες του σε LIVE μετάδοση…

Όμορφες εικόνες που ξεχειλίζουν υγεία έλαβαν χώρα μετά το...

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σλούκα, Χουάντσο, Καλαϊτζάκη και Αντετοκούνμπο με Άρη

Με αρκετές απουσίες αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού με...

Αχαΐα: 62χρονη κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο!

Τον βιασμό της από 23χρονο αλλοδαπό σε χωράφι, στην...

Ζίβκοβιτς: «Παίρνουμε δύναμη από την έδρα μας»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του...

Πανελλήνιο Νεανίδων: Πρωταθλητής ο Παναθλητικός

Ολοκληρώθηκε η Τελική Φάση του 38ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων...