fbpx
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Τυχόν εγκατάλειψη της υπόθεσης Μπελέρη θα είναι ντροπιαστική εξέλιξη για την Ελλάδα

Ημερομηνία:

Η Αθήνα εγκαταλείπει σταδιακά, υπό την πίεση και των Ευρωπαίων, την υπόθεση Μπελέρη, υποκύπτοντας τελικά στους εκβιασμούς του Έντι Ράμα.

Όπως ακούγεται από πολλές και επίσημες πλευρές, η Αθήνα θα υποστηρίζει μεν το δικαίωμα του Μπελέρη να ορκισθεί δήμαρχος, αλλά είναι έτοιμη να μαλακώσει τη στάση της έναντι των Τιράνων απλώς επειδή θα παραιτηθεί ο ηττημένος δήμαρχος στις εκλογές Γιώργος Γκόρος, που συνεχίζει, παράνομα, να ασκεί καθήκοντα δημάρχου, και θα διορισθεί άλλος, προσωρινός δήμαρχος από τον Έντι .

Από την πρώτη στιγμή, το σχέδιο Ράμα ήταν να μην αναλάβει δήμαρχος ο Μπελέρης μετά τη νίκη του στις εκλογές. Ο Έντι Ράμα, με τις μεθοδεύσεις του, κρατά φυλακισμένο τον Μπελέρη, βάζει το δικαστήριο να αποφανθεί ότι δεν θα δοθεί άδεια για να ορκισθεί και έτσι ανοίγει ο δρόμος για να διορίσει δικό του «προσωρινό» δήμαρχο, ο οποίος βεβαίως θα παραμείνει προσωρινός μέχρι το τέλος της θητείας…

Και η Αθήνα είναι έτοιμη να αποδεχθεί τη μεθόδευση Ράμα με τη δικαιολογία ότι ο Ράμα υποχρέωσε τον Γιώργο Γκόρο να παραιτηθεί από τη θέση που παράνομα κατέχει από πέρυσι, όταν έχασε τις εκλογές… Θα πρόκειται περί ντροπιαστικής εξέλιξης για την Ελλάδα και κυρίως θα δείξει ότι η Ελλάδα είναι έρμαιο του κάθε Ράμα στα Βαλκάνια…

Από τη στήλη Υπουργείο Εξωφρενικών
της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης έγραψε ιστορία σήμερα (18/05) στο Σεράγεβο...

Καμπάτσο: «Μακάρι να σπάσει η κατάρα – Επικίνδυνη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Στο EuroHoops μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο που αναφέρθηκε στο...

ΝΙΚΗ: Ο Νικόλαος Μαγγίνας, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ, στο CycladesLive

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Νικολάου Μαγγίνα, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ,...

Η μεγάλη ημέρα για Ομόνοια και Πάφο – Για το 17ο οι πράσινοι για το πρώτο οι κυανόλευκοι

Η μεγάλη ημέρα για την Ομόνοια και την Πάφο...