Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Ο Τραμπ υπεραμύνεται της “σπουδαίας ημέρας” στο δικαστήριο μετά την αποτυχία της κατάθεσης της Στόρμι Ντάνιελς

Ημερομηνία:

Ο πρώην Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την Τρίτη «σπουδαία μέρα» στο δικαστήριο, αφού η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έδωσε πολύωρη κατάθεση, η οποία ακόμη και ο δικαστής ουάν Μέρτσαν ανέφερε ότι ήταν υπερβολικά λεπτομερής και δεν φάνηκε να συγκινεί τους ενόρκους.

«Υπέροχη μέρα στο δικαστήριο σήμερα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με φιμώνουν, ως υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, από το να μιλήσω γι' αυτό. Μου έχουν αφαιρεθεί τα συνταγματικά μου δικαιώματα!!! MAGA2024», έγραψε ο Τραμπ στην δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Διάφορες μαρτυρίες από την αίθουσα του δικαστηρίου ανέφεραν ότι οι ένορκοι έδειχναν κουρασμένοι, αδιάφοροι ή άβολα αισθανόμενοι. Σύμφωνα με μια έκθεση από το The Hill:

Οι ένορκοι δεν ήταν τόσο ζωηροί κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της όσο ήταν σε προηγούμενα μέρη της δίκης – οι περισσότεροι διατηρούσαν ίσια πρόσωπα, κάποιοι εμφανίζονταν κουρασμένοι και άλλοι κρατούσαν σημειώσεις.

Παρόλο που πολλοί παρακολούθησαν την Daniels, ακόμη και κάποιες από τις πιο προσωπικές της λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη συνάντηση δεν φάνηκε να γοητεύουν τους ενόρκους όπως έκαναν άλλοι μάρτυρες.

Το ανέφερε ότι υπήρξαν «αμήχανες στιγμές» στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικά ρητής κατάθεσής της και μια ένορκος κοίταξε αλλού κρατώντας το μέτωπό της.

Η Ντάνιελς φέρεται επίσης να έκανε αστεία που έπεσαν στο κενό στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Μετά την κατάθεσή της, ο Τραμπ δήλωσε ότι η υπόθεση της εισαγγελίας «καταρρέει», συζητώντας τα ουσιαστικά ζητήματα της υπόθεσης, η οποία αφορά το κατά πόσον παραβίασε έναν πολιτειακό νόμο και παραποίησε επιχειρηματικά αρχεία σε μια υποτιθέμενη προσπάθεια να αποκρύψει μια πληρωμή προς την Ντάνιελς και να παρέμβει στις εκλογές του 2016.

Ακόμα και νομικοί αναλυτές κατά του Τραμπ ήταν επιφυλακτικοί ως προς την ουσία της υπόθεσης.

Ο Τραμπ είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου:

Έτσι, αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα, μια πολύ αποκαλυπτική μέρα, καθώς βλέπετε ότι η υπόθεσή τους καταρρέει εντελώς. Δεν έχουν τίποτα στα βιβλία και τα αρχεία και μάλιστα κάτι που θα έπρεπε να έχει πολύ μικρή σχέση με την υπόθεση. Είναι απλά μια καταστροφή για τον εισαγγελέα, ο υποστηριζόμενος από τον Σόρος εισαγγελέας είναι μια καταστροφή. Όλη αυτή η υπόθεση είναι απλά μια καταστροφή. Αν διαβάσετε τους νομικούς επιστήμονες θα δείτε επειδή γράφουν γι' αυτό, ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο, ούτε κι εγώ.

Λυπήθηκε που δεν μπόρεσε να βγει στην προεκλογική εκστρατεία και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τη δίκη. Ο Τραμπ μιλούσε τακτικά στους δημοσιογράφους καθημερινά πριν και μετά το δικαστήριο. Συχνά, του φώναζαν ερωτήσεις στις οποίες ο Τραμπ απαγορεύεται να απαντήσει, βάσει της διαταγής φίμωσης.

«Θα έπρεπε να βρίσκομαι σε προεκλογική εκστρατεία αυτή τη στιγμή και να προηγούμαι σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Θα ήθελα να κάνω προεκλογική εκστρατεία – θα προηγούμασταν με πολύ μεγαλύτερη διαφορά, αλλά θέλω απλώς να εκτιμήσω – εκτιμώ τη δουλειά που κάνετε», είπε.

Αργότερα ο Τραμπ δημοσίευσε μια πληθώρα σχολίων στα μέσα ενημέρωσης που σημείωναν την αδυναμία της υπόθεσης του εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ, η οποία επισημάνθηκε ακόμη και από φιλελεύθερους σχολιαστές.

Πηγή: BREITBART NEWS

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

62 χρόνια οπισθοχωρήσεων, ο Σιαλμάς, ο Ηλιάκης και οι υπόλοιποι 120 αδικαίωτοι…

62 χρόνια επιθετικής τουρκικής συμπεριφοράς κατά της χώρας μας...

Μεγάλη Βρετανία: Εξτρεμιστές του κλίματος σπιλώνουν το κορυφαίο μνημείο της χώρας, το Stonehenge

AMESBURY. Μέλη της ομάδας «Just Stop Oil» λέρωσαν με...

AEK: Ανοίγει τα… χαρτιά του ο Ηλιόπουλος

Την πρώτη του συνέντευξη ως νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ...

Πρόδωσε η Μελόνι τον Ορμπάν; Φήμες θέλουν την Ιταλίδα Πρωθυπουργό να βάζει “βέτο” στην ένταξη του Fidesz στο ECR

Δημοσίευμα από την Ιταλία υποστηρίζει ότι η Ιταλίδα πρωθυπουργός...