Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Ο Π. Τασιός για το τι ακριβώς συμβαίνει στο Τέξας

Στη συνέντευξή της 29.01.2024 ο διεθνολόγος με ειδίκευση στην αμερικανική πολιτική εξετάζει την εσωτερική κρίση που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μεταξύ της Πολιτείας του Τέξας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης λόγω του μεταναστευτικού.

Η Διοίκηση Μπάιντεν η οποία έχει καταργήσει τη φύλαξη των συνόρων με αποτέλεσμα εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες να εισβάλλουν μέσω των συνόρων της συγκεκριμένης Πολιτείας που είναι και εξωτερικά σύνορα των ΗΠΑ στον Νότο.

Ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεκ Άμποτ, διέταξε την εθνοφυλακή να αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων, αρνούμενος την ανάληψη του ελέγχου από τις ομοσπονδιακές δυνάμεις που έστειλε η Ουάσινγκτον.

Επί Μπάιντεν πέρασαν στις ΗΠΑ επτά εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες και η κυβέρνησή του θέλει να νομιμοποιήσει άλλα 22 εκατομμύρια.

Νομιμοποίηση σημαίνει και δικαίωμα ψήφου και η αίσθηση που δημιουργείται είναι ότι η επιδίωξη είναι η αλλοίωση του εκλογικού σώματος ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

00:00:00

Οι Πακιστανοί της Βούλτεψη και το λαθρομεταναστευτικό – Ζωντανά στο Right2TheBone στις 10:30μμ – Δείτε το εδώ!

Με ψεύδη, μισές αλήθειες και ατάκες τύπου «πατριώτες της...

Ο Ζελένσκι συζήτησε με τον επικεφαλής του Πενταγώνου τα βαθιά πλήγματα εντός της Ρωσίας

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img