fbpx
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Εξοργίστηκε με την χρηματοδότηση των λαθρομεταναστών και ο 50 Cent! Στηρίζει Ντόναλντ Τραμπ

Ημερομηνία:

Τα «πήρε στο κρανίο» ο γνωστός ράπερ και δήλωσε την στηριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο εμβληματικός ράπερ καυτηρίασε το σχέδιο της πόλης της Νέας Υόρκης να δώσει 53 εκατομμύρια δολάρια σε μετανάστες, υπονοώντας ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να είναι “η απάντηση”.

Ο 50 Cent, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Curtis James Jackson III, επέκρινε ένα νέο πρόγραμμα που δίνει στους μετανάστες που ζουν στη προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες για να κάνουν αγορές τροφίμων, με μια τετραμελή οικογένεια να λαμβάνει 1.000 δολάρια κάθε 28 ημέρες. Η εκπρόσωπος του δημάρχου Έρικ Άνταμς, Κέιλα Μάμελακ, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα αυτό θα δώσει στους μετανάστες μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής στο τι θα φάνε.

“WTF ο δήμαρχος Άνταμς κάλεσε το τηλέφωνό μου, δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί αυτό κάποιος να μου εξηγήσει”, έγραψε ο ράπερ σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκτοτε έχει διαγραφεί. “Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό έχω κολλήσει ίσως ο είναι η απάντηση”.

Η δήλωση του ράπερ για τον Τραμπ που ενδεχομένως είναι “η απάντηση” δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει θετικά για τον πρώην πρόεδρο, καθώς δήλωσε το 2020 ότι θα ψήφιζε τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές εκείνης της χρονιάς.

Τον περασμένο μήνα, ο Τζάκσον επέκρινε την Καλιφόρνια μετά την ανακοίνωση της πολιτείας ότι θα είναι η πρώτη πολιτεία που θα προσφέρει ασφάλιση υγείας σε παράνομους μετανάστες. Ο ράπερ υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή θα “κοστίσει 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια στους φορολογούμενους”, προσθέτοντας ότι “δεν δίνουν ασφάλιση υγείας ούτε στους βετεράνους”.
Ο Τζάκσον έχει επίσης επικρίνει τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του προέδρου σε διακοπές και γράφοντας “get the f*** up, we in trouble man!”.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ξανθόπουλος: «Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Με τον Κολοσσό στη Ρόδο θα αναμετρηθεί την Κυριακή...

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 68-100: «Σκούπα» με κατοστάρα και τώρα φάιναλ φορ! (highlights)

Στο …ρελαντί ο Ολυμπιακός νίκησε στο άδειο κλειστό των...

Σερβία: H προεπιλογή για το Euro 2024

Γνωστή έγινε η προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για την...

Θέτιδα: Μένει και τη νέα σεζόν η Μερτέκη

Με τη φανέλα της Θέτιδας θα αγωνίζεται και τη...

«Παναθηναϊκός και Φενέρ θέλουν τον Μπράουν»

Νέα δεδομένα για την υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν δημιούργησε...