Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Δουβλίνο: Αλγερινός μαχαίρωσε 3 παιδιά – Στους δρόμους ο κόσμος – «Αρκετά, διώξτε τους τώρα»!

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν την Πέμπτη στο κέντρο του Δουβλίνου της Ιρλανδίας, οι δύο από αυτούς σοβαρά, σε ένα μπαράζ μαχαιρωμάτων που περιγράφεται από την αστυνομία ως «σοβαρό περιστατικό δημόσιας τάξης».

Ένας άνδρας συνελήφθη μετά από πολλαπλές επιθέσεις με μαχαίρια στην οδό Παρνέλ στο Δουβλίνο την Πέμπτη. Μεταξύ των πέντε τραυματιών είναι τρία μικρά παιδιά, ενώ ένα από αυτά τα παιδιά και μια ενήλικη γυναίκα φέρονται να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η Irish Independent περιγράφει μια «σκηνή τρόμου» καθώς οι πεζοί έτρεχαν να ξεφύγουν από την επίθεση και αναφέρει ότι ένας άνδρας ύποπτος που συνελήφθη σε σχέση με το περιστατικό έχει επίσης τραυματιστεί. Μάρτυρας που επικαλείται η εφημερίδα δήλωσε ότι τα μαχαιρώματα έγιναν κοντά σε σχολείο και ότι: «Τα παιδιά ήταν έξω και περπατούσαν. Ξαφνικά ένα από αυτά έπεσε στο έδαφος, μετά ένα άλλο έπεσε στο έδαφος, μετά ένα άλλο έπεσε στο έδαφος… Τότε αυτός ο τύπος άρχισε να φεύγει τρέχοντας».

Η σκηνή στο κέντρο του Δουβλίνου μετά τον τραυματισμό πέντε ατόμων, μεταξύ των οποίων και τρία μικρά παιδιά, μετά από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην πλατεία Parnell Square East λίγο μετά τη 1.30 μ.μ.. Ημερομηνία της εικόνας: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023. (Φωτογραφία: Brian Lawless/PA Images via Getty Images)

Δουβλίνο: Ο Αλγερινός δράστης, που τραυμάτισε μία γυναίκα και τρία παιδιά, ακινητοποιήθηκε από περαστικούς.
Δουβλίνο: Ο Αλγερινός δράστης, που τραυμάτισε μία γυναίκα και τρία παιδιά, ακινητοποιήθηκε από περαστικούς.

Περαστικοί βοήθησαν να πέσει στο έδαφος ο ύποπτος μαχαιροβγάλτης και «έπεσαν πάνω του». Άλλοι χρειάστηκε να επέμβουν για να αποτρέψουν την επίθεση στον ύποπτο, όπως ειπώθηκε.

Η Gript αναφέρει ότι ο Ιρλανδός υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι η αστυνομία ακολουθεί μια «οριστική» γραμμή έρευνας και δεν αναζητά άλλα άτομα για τις επιθέσεις. Πρόσθεσε: «οι σκέψεις μου τώρα είναι με τα αθώα παιδιά και τη γυναίκα που δέχθηκαν την επίθεση, τις οικογένειές τους και όσους τα φροντίζουν αυτή τη στιγμή».

Άγρια επεισόδια στο κέντρο της ιρλανδικής πρωτεύουσας

Σύμφωνα με πολυάριθμες εικόνες που κάνουν τον γύρο των κοινωνικών δικτύων, αυτή τη στιγμή στο Δουβλίνο εκτυλίσσονται άγρια επεισόδια από Ιρλανδούς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τους λαθρομετανάστες και ζητούν από την κυβέρνηση «διώξτε τους τώρα! Αρκετά»!

Παρακάτω σχετικά βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Η Μόσχα, με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του...

Δεν υπάρχει θέμα αρχηγού στη ΝΙΚΗ. Είμαστε η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στην Κυβέρνηση.

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Δεν υπάρχει...

Άγριος καυγάς μεταξύ Αλβανού και Παλαιστινίου σε οικοδομή στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκαν με σφυρί και σκεπάρνι

Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με...

Τα μέλη των Teamsters, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα στη Β. Αμερική στηρίζουν «δυνατά και καθαρά» Τραμπ

Από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ανακοινώθηκε...

Ρόδος: Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός

42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com