fbpx
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Bloomberg: Προελαύνει παρά τη δίκη ο Τραμπ – Οι δημοσκοπήσεις στις αμφιλεγόμενες πολιτείες δείχνουν επικράτηση επί του Τζο Μπάιντεν

Ημερομηνία:

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέτρεψε τα πρόσφατα εθνικά δημοσκοπικά κέρδη του προέδρου Τζο Μπάιντεν, κυριαρχώντας επί του αντιπάλου του στις πολιτείες με διακυμάνσεις, τις λεγόμενες «swing states», σύμφωνα με δημοσκόπηση της Morning Consult/ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Αρκετές εθνικές δημοσκοπήσεις έδειχναν τον Μπάιντεν να μειώνει το προβάδισμα του Τραμπ στις εθνικές δημοσκοπήσεις μετά την έναρξη της ποινικής δίκης του Τραμπ την περασμένη εβδομάδα. «Νομίζω ότι υπάρχει αυτή η ιδέα ότι τα νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τραμπ τον βοήθησαν με κάποιο τρόπο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που έχω δει απαραίτητα στα πρόσφατα δεδομένα», δήλωσε ο ανώτερος υπεύθυνος δεδομένων του δημοσιογράφος άρι Έντεν την Τρίτη.

Η δημοσκόπηση του Bloomberg για την παρακολούθηση των αμφιταλαντευόμενων πολιτειών φαίνεται να σκάει τη φούσκα του CNN. Βρήκε ότι ο Τραμπ διατηρεί ένα μέσο προβάδισμα έξι μονάδων έναντι του Μπάιντεν:

  • Τραμπ: 49 τοις εκατό
  • Μπάιντεν: 43 τοις εκατό

Επιπλέον, ο Τραμπ νίκησε τις θετικές δημοσκοπήσεις του Μπάιντεν στις πολιτείες που αμφιταλαντεύονται. Ο Τραμπ προηγείται σε έξι από τις επτά ταλαντευόμενες πολιτείες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση:

  1. Τζόρτζια: Τραμπ: 49% (+6). Μπάιντεν: 43 τοις εκατό
  2. Ουισκόνσιν: Τραμπ: 48% (+4) Μπάιντεν: 44%
  3. Βόρεια Καρολίνα: : 51% (+10) Μπάιντεν: 41%
  4. Πενσυλβάνια: Trump: 47% (+1) Μπάιντεν: 46%
  5. Αριζόνα: Trump: 49% (+7) Μπάιντεν: 42%
  6. Νεβάδα: Trump: 51% (+8) Μπάιντεν: 43%
  7. Ο Μπάιντεν ξεπερνά τον Τραμπ μόνο σε μία πολιτεία που είναι κρίσιμη, το Μίσιγκαν: (+2)

Επτά πολιτείες, (Μίσιγκαν, Πενσυλβάνια, Ουισκόνσιν, Αριζόνα, Τζόρτζια, Νεβάδα και Βόρεια Καρολίνα) θα κρίνουν τον πρόεδρο, έγραψε ο επί σειρά ετών σύμβουλος των Δημοκρατικών Νταγκ Σόσνικ στους . Εάν ο Τραμπ κερδίσει μία ή περισσότερες από τις Πενσυλβάνια, Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν, οι πιθανότητες του Μπάιντεν να λάβει 270 εκλέκτορες στενεύουν, είπε.

Οι ψηφοφόροι κατηγορούν τον Μπάιντεν για την υποτονική οικονομία στην Main Street, κατέληξε η ανάλυση του Bloomberg της δημοσκόπησης της Consult. Το Bloomberg υπογράμμισε επίσης ότι οι Δημοκρατικοί πλήττονται εξίσου από τα κακά οικονομικά του Μπάιντεν.

Η δημοσκόπηση έγινε σε δείγμα 4.969 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων σε επτά πολιτείες που αμφιταλαντεύονται από τις 8 έως τις 15 Απριλίου , με περιθώριο σφάλματος ± 1%.
Πηγή: BREITBART NEWS
Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καμπάτσο: «Μακάρι να σπάσει η κατάρα – Επικίνδυνη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Στο EuroHoops μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο που αναφέρθηκε στο...

ΝΙΚΗ: Ο Νικόλαος Μαγγίνας, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ, στο CycladesLive

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Νικολάου Μαγγίνα, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ,...

Η μεγάλη ημέρα για Ομόνοια και Πάφο – Για το 17ο οι πράσινοι για το πρώτο οι κυανόλευκοι

Η μεγάλη ημέρα για την Ομόνοια και την Πάφο...

ΝΙΚΗ: “Εμάς δεν μας στηρίζουν ούτε εγκληματικές ομάδες, ούτε ύποπτες στοές” – Δημήτρης Νατσιός

Καλεσμένος βρέθηκε ο Δημήτρης Νατσιός, Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στο...

LIVE Streaming: AEK – Ολυμπιακός (17:15)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός (17.15) για τους προημιτελικούς της Basket...