fbpx
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Τι γίνεται με τα εισιτήρια του Final 4

Ημερομηνία:

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πανηγυρίσει την πρόκριση της ομάδας στο Final 4 του Βερολίνου, αλλά την ίδια ώρα ξεκίνησε και το ψάξιμο για ένα εισιτήριο που θα του εξασφαλίσει θέση στις κερκίδες του γηπέδου που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση.

Τα πράγματα, πάντως, για να βρει κάποιος εισιτήριο δεν θα είναι και τόσο απλά. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από την πειραϊκή ΚΑΕ η κάθε ομάδα δικαιούται από 450 έως 550 εισιτήρια και έχει μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να δηλώσει αν τα διέθεσε.

Στο Final 4 βρίσκονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης επομένως η κατάσταση είναι τρομερά δύσκολη, αφού αν εξαιρέσουμε τους Ισπανού οι άλλοι τρεις δεν πρόκειται να επιστρέψουν εισιτήρια.

Η Euroleague, πάντως, έχει ενημερώσει τις ομάδες πως το 20% των εισιτηρίων έχει ήδη περάσει σε χέρια Ελλήνων φιλάθλων. Για τη διανομή των εισιτηρίων προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας, ενώ από τον Ολυμπιακό υπολογίζουν πως θα έχουν στο πλευρό τους 3.000 οπαδούς τους.

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Handball Premier: Στον τελικό και περιμένει η ΑΕΚ

Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς της σεζόν απέναντι στον...

La Liga: Υποβιβάστηκε η Κάντιθ, κλείδωσαν την Ευρώπη οι Μπέτις και Σοσιεδάδ

Η 37η αγωνιστική ξεκαθάρισε το τοπίο στη φετινή La...

Serie A: Η Ίντερ γιόρτασε με … ισοπαλία

Στην 37η αγωνιστική της Serie A, η πρωταθλήτρια Ίντερ...

Λυκογιάννης: «Κάποιοι θέλησαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα, καλύτερη ομάδα φέτος ο Πανιώνιος» (vid)

Ο Πανιώνιος επικράτησε του Ηρακλή στα Άνω Λιόσια με...