Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός: Διάψευση από Χουάντσο (pic)

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έσπευσε να διαψεύσει με… κινηματογραφικό τρόπο τις πληροφορίες που ανέφεραν πως αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός φόργουορντ, που ήταν καταλύτης για τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση τόσο της EuroLeague όσο και του πρωταθλήματος Ελλάδας, έδωσε χαρακτηριστική απάντηση σε δημοσίευμα που μιλούσε για πιθανή αποχώρησή του από τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «BasketNews» έκανε ένα αφιέρωμα στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και έβαλε τον Χουάντσο στην κατηγορία των παικτών που «φημολογείται πως φεύγουν», μαζί με τον Λούκα Βιλντόζα και τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

Ο πρώην NBAer, ωστόσο, έδειξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς απάντησε στο ποστάρισμα αυτό με μία πράσινη καρδιά και ένα GIF από την ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να μονολογεί «το σόου συνεχίζεται».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χουάντσο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι διετές κλειστό συμβόλαιο, επομένως το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει και να συνθέσει και τη νέα σεζόν τρομερό δίδυμο με τον Ντίνο Μήτογλου στη θέση «4».

Current Panathinaikos roster situation ✍️

Rumored to leave:
?? Juancho Hernangomez
?? Luca Vildoza
?? Aleksander Balcerowski

The rest of the contracted players ⬇️ pic.twitter.com/aoXipwc5zs

— BasketNews (@BasketNews_com) June 17, 2024

Πηγή: fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

00:00:00

Οι Πακιστανοί της Βούλτεψη και το λαθρομεταναστευτικό – Ζωντανά στο Right2TheBone στις 10:30μμ – Δείτε το εδώ!

Με ψεύδη, μισές αλήθειες και ατάκες τύπου «πατριώτες της...

Ο Ζελένσκι συζήτησε με τον επικεφαλής του Πενταγώνου τα βαθιά πλήγματα εντός της Ρωσίας

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img