Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Καλαϊτζάκης: «Θα παρουσιαστούμε αρκετά έτοιμοι»

Την Παρασκευή (23/2, 21:00) η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα υποδεχτεί την Τσεχία στο ΣΕΦ για τα προκριματικά του Eurobasket 2025. Η «γαλανόλευκη» κάνει νέα αρχή με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της.

Ενόψει της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε: «Ο κόουτς θέλει αυτό που έκανε και ως παίκτης, θέλει να μας κάνει ένα γκρουπ νικητών. Κάθε προπόνηση είναι πολύ ανταγωνιστική. Σίγουρα δεν είχαμε πολύ χρόνο για προετοιμασία, αλλά κάναμε τρεις δυνατές προπονήσεις και περιμένουμε αύριο τον κόσμο να μας στηρίξει για να πάρουμε την πρώτη νίκη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, ο κόουτς ξέρει το παιχνίδι όσο λίγοι και βοηθά πολύ την ομάδα. Θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε αρκετά έτοιμοι για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για την αντιμετώπιση του Τόμας Σατοράνσκι είπε: «Σίγουρα είναι ο παίκτης-κλειδί, θα παίξει πάνω από 30-40 πικ εν ρολ, θα έχει όλη τη δημιουργία στα χέρια του. Είναι ένα ψηλό γκαρντ, αθλητικό και θα είναι σημαντικό να τον περιορίσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τον αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, για την προσέλευση του κόσμου τόνισε: «Θέλουμε το γήπεδο να έχει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Θέλουμε να τους δώσουμε λόγο να φωνάξουν, να τους δώσουμε μια χαρά. Είναι μια νέα αρχή, με νέο προπονητή και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος για να ζήσουμε πολλές χαρές».

Πηγή: fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

00:00:00

Οι Πακιστανοί της Βούλτεψη και το λαθρομεταναστευτικό – Ζωντανά στο Right2TheBone στις 10:30μμ – Δείτε το εδώ!

Με ψεύδη, μισές αλήθειες και ατάκες τύπου «πατριώτες της...

Ο Ζελένσκι συζήτησε με τον επικεφαλής του Πενταγώνου τα βαθιά πλήγματα εντός της Ρωσίας

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img