fbpx
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Θα καταψηφίσει το ΚΚΕ το νομοσχέδιο για το γάμο ομοφυλοφίλων – Έκπληκτος ο Σκέρτσος!

Ημερομηνία:

Ενώ κατά τη σύντομη τοποθέτησή του, εχθές, ο βουλευτής του Αθανάσιος Παφίλης είχε αφήσει να εννοηθεί, ότι το ΚΚΕ θα απόσχει από την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου των γάμων ομοφυλοφίλων, ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας ανακοίνωσε προ ολίγου ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

«Το ΚΚΕ τοποθετείται εδώ, με κύριο γνώμονα το συμφέρον των παιδιών. Προβλήματα σχετικά μπορούν να λυθούν και με το ισχύον νομικό πλαίσιο, αλλά αντίθετα η κυβέρνηση φέρνει αλλαγές για εμπορευματοποίηση της γονικής μέριμνας.

Δεν συμφωνούμε στην προώθηση ανορθολογικών θεωρικών άρνησης του βιολογικού φύλου, όπως επιχειρείται μέσω της εκπαίδευσης, των Μέσων ενημέρωσης, των κοινωνικών δικτύων, στο όνομα της υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Η προστασία και στήριξη των απροστάτευτων παιδιών πρέπει να αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του κράτους, με τη στελέχωση των απαραίτητων δημόσιων υποδομών. Δεν μπορείται να αφήνεται το παιδί στην τύχη της ατομικής επιλογής των ανάδοχων ή θετών γονέων. Ο αστικός γάμος είναι ένας ξεπερασμένος θεσμός, όπως επιβεβαιώνει και η τάση μείωσης των μορφών συμβίωσης αλλά και η αύξηση των διαζυγίων», προσέθεσε.

Την έκπληξή του εξέφρασε ο εισηγούμενος το νομοσχέδιο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οποίος ρεβανσιστικά επικαλέστηκε τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των ομοφυλοφίλων στην Κούβα, καλώντας το ΚΚΕ να τα καταδικάσει.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Handball Premier: Στον τελικό και περιμένει η ΑΕΚ

Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς της σεζόν απέναντι στον...

La Liga: Υποβιβάστηκε η Κάντιθ, κλείδωσαν την Ευρώπη οι Μπέτις και Σοσιεδάδ

Η 37η αγωνιστική ξεκαθάρισε το τοπίο στη φετινή La...

Serie A: Η Ίντερ γιόρτασε με … ισοπαλία

Στην 37η αγωνιστική της Serie A, η πρωταθλήτρια Ίντερ...

Λυκογιάννης: «Κάποιοι θέλησαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα, καλύτερη ομάδα φέτος ο Πανιώνιος» (vid)

Ο Πανιώνιος επικράτησε του Ηρακλή στα Άνω Λιόσια με...

Rome Open: Δις πρωταθλητής ο Ζβέρεφ, νίκησε τον Τζάρι στον τελικό (highlights)

Toν τίτλο του πρωταθλητή στο Rome Open πανηγύρισε την...