fbpx
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ ο Ραφαήλ Καλυβιώτης

Ημερομηνία:

Υποψήφιος με τη θα είναι ο Ραφαήλ Καλυβιώτης, πολιτικός επιστήμονας και υποψήφιος διδάκτορας Γεωπολιτικής, στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νίκης σηματοδοτεί ένα περαιτέρω άνοιγμα του κόμματος σε συντηρητικά αλλά και νεανικά ακροατήρια, καθώς εκτός από την αρθρογραφία του σε παραδοσιακά μέσα όπως τις εφημερίδες ΕΣΤΙΑ και Δημοκρατία, ο Ραφαήλ Καλυβιώτης συμμετέχει στο διαδικτυακό μέσο Right2TheBone στο αλλά και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το ΤikTok, ενώ και έχει συχνή παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που αγγίζουν ένα ηλικιακά νεώτερο κοινό.

Η ΝΙΚΗ αναμένεται να ανακοινώσει από στιγμή σε στιγμή τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιό της, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται πέραν του Ραφαήλ Καλυβιώτη σημαντικές προσωπικότητες από τον παραδοσιακό πατριωτικό χώρο, ακαδημαϊκοί, αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ολυμπιακός: Έχει πάρει το δρόμο του το θέμα του Όρτα

Μία σπουδαία είδηση έδωσε στον κόσμο ο Αντρέ Όρτα...

Κανδύλας: «Περήφανοι που το όνομα του Ολυμπιακού ακούγεται σε όλη την Ευρώπη»

Για τους τελικούς του EHF European Cup με την...

Μήτογλου: «Μεγάλος ενθουσιασμός στον Παναθηναϊκό, διψούσαμε για το Final Four»

Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της «Cosmote...