fbpx
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Ψάχνουν ποιός «έδωσε» Μπρατάκο – Παπασταύρου! Τι θα γίνει στο Μαξίμου;

Ημερομηνία:

Μπορεί στην κυβέρνηση να προσπαθούν ήδη να αναπληρώσουν το κενό Μπρατάκου – Παπασταύρου στο Μέγαρο Μαξίμου, αυτό όμως που τους απασχολεί είναι το ποιός «έδωσε» την πληροφορία για την συμμετοχή τους στην συνάντηση στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η συγκεκριμένη εξέλιξη που δεν άρεσε ούτε στην πλευρά Μαρινάκη αλλά ούτε και στην πλευρά Μητσοτάκη, δημιουργεί έντονους κραδασμούς στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με συγκεκριμένα – φιλοκυβερνητικά – και κάποιοι προσπαθούν να δούν ποιός είχε συμφέρον να εκτεθούν με αυτό τον τρόπο και οι δύο πλευρές.

Κατά τα άλλα, αυτή την στιγμή ο ΠΡωθυπουργός δεν μπορεί να πάει σε σαρωτικές αλλαγές, αφού κάτι τέτοιο θα απορρύθμιζε πλήρως την πορεία της κυβέρνησης προς τις ευρωεκλογές και έτσι κινείται προς μια εσωτερική αναδιάταξη, με μεγάλο κερδισμένο όσον αφορά στις αρμοδιότητες τον Μάκη Βορίδη. Ο οποίος όμως αφήνει την ασφάλεια του δικού του γραφείου και μετακινείται πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο protothema.gr ότι οι αλλαγές θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ακόμα, ότι δεν θα «μετακομίσει» στο Μέγαρο Μαξίμου ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος είναι στενός και παλαιός συνεργάτης του πρωθυπουργού και θα παραμείνει στη θέση που έχει.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-0: Ιδανική αυλαία για τα «λιοντάρια»

Σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον στο δημοτικό στάδιο...

Κολοσσός: Sold-out κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό (12/5, 17:15,...

Ρέθυμνο: Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή από περίπτερο και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνου υπόθεση κλοπής...

Πανελλήνιο Εφήβων, Final 8: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον τελικό

Ολοκληρώθηκε η προτελευταία ημέρα αγώνων της Τελικής Φάσης του...

Δύο ακόμη σχολεία με ναρκωτικά στην Πάτρα – Τι αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα

Σε ακόμα δύο σχολικά συγκροτήματα της Πάτρας διευρύνεται, η...