Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

ΝΙΚΗ: Μεγαλειώδης εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στην Πάτρα

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, στην Πάτρα, στο Θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, με ομιλία του Προέδρου του Κινήματος, κ. Δημητρίου Νατσιού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των Βουλευτών της ΝΙΚΗΣ, κ. Ασπασίας Κουρουπάκη, κ. Ανδρέα Βορύλλα και κ. Σπυρίδωνος Τσιρώνη. Στη συνέχεια, ο συντονιστής της εκδήλωσης και μέλος του Βουλευτηρίου της ΝΙΚΗΣ, κ. Παναγιώτης Κωστόπουλος,  παρουσίασε τους 42 Υποψηφίους Ευρωβουλευτές του Κινήματος, εκ των οποίων όσοι ήταν παρόντες απηύθυναν χαιρετισμό. Αυτοί ήταν αλφαβητικά: ο κ. Νικόλαος Αναδιώτης, Ηθοποιός, η κ. Μαρία Ασμαφυλλίδου – Γκέργκη, Σχεδιάστρια Αρχιτεκτονικής Χώρου, ο κ. Φώτης Ηλιόπουλος, Ειδικός Ορθοδοντικός, ο κ. Σταύρος Κουτρής, Αντιστράτηγος ε.α., ο κ. Αβραάμ Κωστίδης, Ξεναγός και ο κ.  Λυκούργος Μαρκούδης, Επικοινωνιολόγος.

Στην κεντρική του ομιλία ο Πρόεδρος της  ΝΙΚΗΣ, κ. Νατσιός, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τους βασικούς άξονες της εθνικής αλλά και ευρωπαϊκής πολιτικής του Κινήματος, ενώ το ενθουσιώδες ακροατήριο, το οποίο κατέκλυσε την αίθουσα, συχνά επιδοκίμαζε τα λεγόμενα του Προέδρου και των άλλων ομιλητών με το θερμό του χειροκρότημα.

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί αποφεύγουν τις ομιλίες σε κλειστούς χώρους και επιλέγουν να μιλούν σε κεντρικές αγορές σε ώρα αιχμής, η ΝΙΚΗ τολμά να διοργανώνει εκδηλώσεις με αυτοπεποίθηση και να εμφανίζεται πλέον ως ανερχόμενη πολιτική δύναμη και ελπίδα στην Πατρίδα μας.

Πηγή: ΝΙΚΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

00:00:00

Οι Πακιστανοί της Βούλτεψη και το λαθρομεταναστευτικό – Ζωντανά στο Right2TheBone στις 10:30μμ – Δείτε το εδώ!

Με ψεύδη, μισές αλήθειες και ατάκες τύπου «πατριώτες της...

Ο Ζελένσκι συζήτησε με τον επικεφαλής του Πενταγώνου τα βαθιά πλήγματα εντός της Ρωσίας

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img