fbpx
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Δε θα στηρίξει Εμφιετζόγλου ο Κασιδιάρης, παρά τη συμμετοχή του Χαράλαμπου Γιώτη στο ψηφοδέλτιο των «Πατριωτών»

Ημερομηνία:

Η στήριξη που αναμενόταν να δώσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στο κόμμα «Πατριώτες» του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, λόγω της υποψηφιότητος σε αυτό του φερομένου ως στενού του συνεργάτη, αποστράτου αξιωματικού, αράλαμπου Γιώτη, θα ανακοινωνόταν πιθανότατα απόψε το βράδυ.

Παρά ταύτα, σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε το , η δημόσια τοποθέτηση Κασιδιάρη υπέρ του συγκεκριμένου κόμματος μέσω της πληρεξουσίας δικηγόρου του, κας Βάσως Πανταζή, κρίνεται πλέον ιδιαιτέρως αμφίβολη.

Μεταξύ άλλων, αυτό οφείλεται στις σφοδρές αντιδράσεις προσώπων του στενού περιβάλλοντος του Ηλία Κασιδιάρη, που θεωρούν σφάλμα ακόμα μία κατασπατάληση του πολιτικού του κεφαλαίου μέσω της υποστήριξης τρίτων. Το φιάσκο «Σπαρτιάτες» είναι, άλλωστε, ακόμα νωπό.

Επισημαίνουμε ότι εδώ και μερικές ημέρες η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Γιώτη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος «Πατριώτες» διατυμπανίζεται από διάφορα μέσα που στις προηγούμενες εκλογές υποστήριζαν τα εγχειρήματα του Ηλία Κασιδιάρη. Αυτό είναι βέβαιο ότι, ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί, θα προσελκύσει μερίδα οπαδών του πάλαι ποτέ ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, να ψηφίσουν το κόμμα του Προδρόμου Εμφιετζόγλου.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο 20χρονος Ντίλαν Χικς νικητής στο 4ο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024

Το τέταρτο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας...

NBA: Ο «Αντ-Μαν» απέκλεισε τον «Τζόκερ» – Στους τελικούς και οι Πέισερς (highlights)

Η καλύτερη άμυνα του ΝΒΑ έδειξε στον Γιόκιτς και...

ΝΙΚΗ: Μήνυμα του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ: Βαδίζοντας προς τις Ευρωεκλογές

«Κλεῖσε μέσα στὴν ψυχή σου τὴν Ἑλλάδα καὶ θὰ...

Αραούχο: «Πικρή γεύση – Πάμε ξανά για το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV: «Μας αφήνει μια...