Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Χάος στην Αθηνών – Κορίνθου. Φωτιά σε βυτιοφόρο

Εξοργισμένοι από την απίστευτη ταλαιπωρία είναι χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο που ανετράπη στο ύψος της Κακιάς Σκάλας και φέρεται να άρπαξε φωτιά.

Η κυκλοφορία διακόπηκε αμέσως, αλλά η Τροχαία δεν κινήθηκε γρήγορα ώστε να μην επιτρέπει τα αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς την Κόρινθο να περνούν τα διόδια της Ελευσίνας. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουν σχηματιστεί εδώ και πολλές ώρες ουρές χιλιομέτρων, με το χρόνο απεγκλωβισμού και αποκατάστασης της κυκλοφορίας να είναι άγνωστος.

Με τις θερμοκρασίες, ειδικά στην άσφαλτο, να είναι υψηλές, η ταλαιπωρία χτυπάει κόκκινο και o εκνευρισμός φτάνει τα ύψη.

Ασθενοφόρα είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε περιστατικό, κατά το οποίο πολίτης παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, άνδρες της αστυνομίας άρχισαν να μοιράζουν μπουκαλάκια με νερό στους ανθρώπους βρίσκονται επί ώρες στο δρόμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

00:00:00

Οι Πακιστανοί της Βούλτεψη και το λαθρομεταναστευτικό – Ζωντανά στο Right2TheBone στις 10:30μμ – Δείτε το εδώ!

Με ψεύδη, μισές αλήθειες και ατάκες τύπου «πατριώτες της...

Ο Ζελένσκι συζήτησε με τον επικεφαλής του Πενταγώνου τα βαθιά πλήγματα εντός της Ρωσίας

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img