Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024

Οι Βρυξέλλες υποχρεώνουν τις χώρες της ΕΕ να παρέχουν επιδόματα και σπίτια στους μετανάστες: Χαμός στην Πολωνία, αφού τα χρήματα που θα παίρνουν θα είναι περισσότερα από το ταμείο ανεργίας!

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με μια νέα οδηγία από τις Βρυξέλλες, η Πολωνία θα πρέπει να παρέχει στους μετανάστες κοινωνικές παροχές και συνθήκες διαβίωσης αντίστοιχες με αυτές της Γερμανίας. Σύμφωνα με την οδηγία της για το άσυλο της 14ης Μαΐου , οι παράνομοι μετανάστες θα δικαιούνται κοινωνικές παροχές που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. Αυτό περιλαμβάνει δωρεάν στέγαση υψηλών προδιαγραφών, κοινωνικές παροχές, ολοκληρωμένη δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και πρόσβαση στην αγορά εργασίας για τους Αφρικανούς και τους Άραβες μετανάστες.

Ο Jacek Saryusz-Wolski, πολιτικός του κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (), σημείωσε σε συνέντευξή του στο wPolityce.pl ότι πρόθεση της οδηγίας είναι να εξασφαλίσει ίσες παροχές για τους μετανάστες σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Στη Γερμανία, αυτά ανέρχονται σε περίπου 500 έως 600 ευρώ, “συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, της στέγασης και της οικογενειακής επανένωσης. Μια τετραμελής οικογένεια στην Πολωνία θα μπορούσε να λάβει περίπου 10.000 ζλότυ (2.300 ευρώ), το οποίο είναι σημαντικά υψηλότερο από το μέσο πολωνικό επίδομα ανεργίας που ανέρχεται σε περίπου 1.600 ζλότυ (370 ευρώ) για έξι μήνες”, δήλωσε ο Saryusz-Wolski. Τόνισε ότι η νέα αυτή πολιτική θα χρηματοδοτηθεί από τους Πολωνούς φορολογούμενους, καθώς δεν διατίθενται κονδύλια της ΕΕ για τον σκοπό αυτό.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εθνική Κορασίδων: Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου, 16-3 τη Γερμανία

Η Εθνική Κορασίδων συνεχίζει αήττητη την παρουσία της στο...

ΝΙΚΗ: «Το καθεστώς Μητσοτάκη φυλακίζει έναν οικογενειάρχη!» – Δημήτρης Νατσιός

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Νατσιού, προέδρου της ΝΙΚΗΣ, έξω...

ΝΙΚΗ: Είναι πολιτική η δίωξη του Νεκτάριου Μικκιού, από τη Νέα “Δικτατορία” του Μητσοτάκη

Συνέντευξη του Νίκου Παπαδόπουλου, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ,...

Ανόρθωση: Έναρξη προετοιμασίας χωρίς τον Τσίκο

Αρχίζει σήμερα προετοιμασία η Ανόρθωση ενόψει της νέας χρονιάς...

Κόρινθος: Στο Τμήμα κατέληξαν δύο άνδρες – Επιτέθηκαν στον 51χρονο πρώην σύζυγο της αδερφής τους 

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε γύρω στις 9 το...