Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Λαέρτης Βασιλείου, αλβανός ηθοποιός που έκανε καρριέρα στην … Ελλάδα, επιτίθεται στον εκπρόσωπο των Βορειοηπειρωτών σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση! (βίντεο)

Ημερομηνία:

Την επίθεση από τον Λαέρτη Βασιλείου κατά του εκπροσώπου των Ελλήνων βορειοπειρωτών καταγγέλει η Νεολαία Βορειοηπειρωτών!

Όπως σημειώνεται σε σχετικά ανάρτηση, σε αήθη επίθεση κατά του Γραμματέα του Παραρτήματος της ΔΕΜ ιμάρας, Μαρίνου ΣΟΥΛΗ, προέβη κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού “ABC”, ο γενίτσαρος Αλβανόδουλος ηθοποιός της κακιάς ώρας, ονόματι Laert Vasili, ελληνιστί Λαέρτης Βασιλείου.
https://twitter.com/i/status/1757416420546330951
Ο Λαέρτης Βασιλείου, παρότι ευεργετήθηκε από το Ελληνικό κράτος και απέκτησε Ελληνική ταυτότητα, υποστήριξε δημοσίως ότι οι Χιμαριώτες δεν είναι Έλληνες γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και αγανάκτηση του Γραμματέα της Ομόνοιας και είχε ως αποτέλεσμα ο τελευταίος να δεχθεί επίθεση με μπουκάλι νερού.
Για το ποιόν του γενίτσαρου Λαέρτη Βασιλείου αρκεί να υπενθυμίσουμε την θεατρική παράσταση Corpus Cristi όπου ο ίδιος παρουσίαζε ως ομοφυλόφιλους τον Ιησού Χριστό και τους μαθητές του.

Ο Λαέρτης Βασιλείου τα τελευταία χρόνια, αφού έμεινε άνεργος λόγω της αταλοντοσύνης του, επέστρεψε στην Αλβανία όπου ως αποτυχημένος ηθοποιός κάνει τον πανελίστα σε πολιτικές εκπομπές επιδιδόμενος σε μια διαρκή στοχοποίηση μελών και στελεχών της ΕΕΜ.
Εξάλλου ο Βασιλείου έχει υποστηρίξει δημόσια πως παρότι η μάνα του είναι Ελληνικής και ο πατέρας του Αλβανικής καταγωγής, ο ίδιος αισθάνεται γνήσιος .
newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIVE Streaming: Ολυμπιακός – AEK (19:30)

Με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή της Handball Premier...

LIVE Streaming: Σερβία – Αγγλία (22:00)

Για τον 3ο όμιλο του Euro 2024 στα γήπεδα...

Τραμπ: «Ο Ζελένσκι είναι ίσως μεγαλύτερος πωλητής από κάθε άλλο πολιτικό»! – Κάθε φορά που έρχεται στις ΗΠΑ «φεύγει με 60 δισ.»

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε τον Ουκρανό πρόεδρο...

Οι διαδικτυακοί γίγαντες πορνό διατάχθηκαν να παράσχουν στην Κομισιόν τα στοιχεία συμμόρφωσης στην DSA

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαίτησε λεπτομέρειες από τις ιστοσελίδες πορνό...

Ζίβκοβιτς: Τι είπε για ΠΑΟΚ και Εθνική Σερβίας

Για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ μίλησε εκτός...