fbpx
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους ΛΟΑΤΚΙ – Πρώτη αίτηση για «γάμο» ομοφυλοφίλων από 2 διαφορετικές φυλακές

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κατατέθηκε πριν από λίγες ημέρες από κρατούμενο σε σωφρονιστικό ίδρυμα των ανίων η πρώτη αίτηση για «γάμο» ομοφυλοφίλων σε φυλακές. Ο κρατούμενος γνωστοποίησε στον διευθυντή του καταστήματος την επιθυμία του να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με άλλο κρατούμενο, ο οποίος εκτίει την ποινή του σε… άλλη φυλακή της χώρας.

Ο εν λόγω κρατούμενος, εφόσον το αίτημα του γίνει δεκτό, θα κάνει χρήση του δικαιώματος στο γάμο που παρέχει ο σωφρονιστικός κώδικας σε όλους τους κρατούμενους από το 1989.

Και μετά; Μήπως πρέπει να κατοχυρώσουμε και το δικαίωμα στον έγγαμο βίο μέσα στην ίδια «μπουζού»; Τι κράτος θα ‘ταν αυτό και τι κοινωνία, που θα στεκόταν εμπόδιο στον έρωτα και τη συνύπαρξη «συζύγων»; Και την υιοθεσία φυσικά, να μην ξεχνάμε!

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αποκλεισμός μ’ ανατροπή, από Tζάρι, για Τσιτσιπά στο προημιτελικά της Ρώμης

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο...