Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Καίτη Γαρμπή: Ένα κινούμενο woke κλισέ!

Να εκφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα κλισέ της αριστερίστικης woke θρησκείας προσπάθησε η κάποτε διάσημη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, σε συνεντευξή της.
Μιλώντας στο περιοδικό «Instyle» σαν να έδινε εξετάσεις για να περάσει σε σχολή woke-ισμου η τραγουδίστρια «τα έδωσε όλα».

«Η ομοφυλοφιλία γίνεται σταδιακά αποδεκτή από την ελληνική κοινωνία. Από την άλλη, έχει αυξηθεί ραγδαία η βία απέναντι σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και αυτό είναι τόσο θλιβερό. Συνεχίζω με όλη μου την αγάπη να στηρίζω την ομοφυλοφιλία», είπε.

«Έχω σημαία το φετινό τους σύνθημα που συμπτωματικά ξεκινάει με τους στίχους ενός τραγουδιού μου. “Μια φορά κι έναν καιρό διεκδίκησα και πέτυχα την ορατότητα και τα ίσα δικαιώματα”», συμπλήρωσε, χωρίς βέβαια να αναρωτηθεί κανείς ποια είναι τα δικαιώματα που «πέτυχε».

Φυσικά δεν έμεινε εκεί, αλλά ξεδίπλωσε το ταλέντο της και σε ζητήματα όπως η «γυναικοκτονίες». Συγκεκριμένα την ίδια ημέρα που ένας κτηνοτρόφος πέθανε στην Βοιωτία προσπαθώντας να προστατεύσει την περιουσία του, ένας πατέρας είναι κλινικά νεκρός επειδή προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό και ένας 28χρονος αυτοκτόνησε, διαβάζαμε τα λόγια της κ. Γαρμπή για τις… γυναικοκτονίες: «Η πιο ακραία μορφή έμφυλης βίας είναι η γυναικοκτονία. Ένα έγκλημα που στηρίζεται στην πατριαρχική κοινωνία και στα έμφυλα στερεότυπα, κατά τα οποία η γυναίκα είναι κατώτερη κι υποτελής στον άνδρα, γι’ αυτό πρέπει να τιμωρηθεί “για να βάλει μυαλό” ή να βιαστεί, να κακοποιηθεί και στο τέλος, να δολοφονηθεί, γιατί το φύλο της ισοδυναμει με την αφαίρεση της ζωής της», τόνισε.
«Νιώθω οργή και πόνο και μια απέραντη θλίψη, γιατί δεν αλλάζει τίποτα και όχι μόνο δεν αλλάζει, αλλά γίνεται και χειρότερο, αφού η Ελλάδα βγήκε “πρωταθλήτρια” στο συγκεκριμένο σπορ», πρόσθεσε έχοντας προφανώς συγκεκριμένες στατιστικές στα χέρια της.

Η Καίτη Γαρπή έκλεισε με ένα διαπρύσιο κήρυγμα περί του «ανθρωπισμού» λέγοντας επί της ουσίας ότι δεν φοβάται ότι θα καταστραφεί η καρριέρα της, επειδή υποστηρίζει με όλη της την ψυχή του κυρίαρχο συστημικό αφήγημα και επαναλαμβάνει ως παπαγάλος ό,τι λέει κάθε άλλος τηλεαστέρας τα τελευταία χρόνια:: «Να φοβηθώ και να βάλω την καριέρα μου πάνω από το δίκαιο και το σωστό; Πάνω από την καριέρα είναι ο ανθρωπισμός. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δουλειά όλων μας, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

00:00:00

Οι Πακιστανοί της Βούλτεψη και το λαθρομεταναστευτικό – Ζωντανά στο Right2TheBone στις 10:30μμ – Δείτε το εδώ!

Με ψεύδη, μισές αλήθειες και ατάκες τύπου «πατριώτες της...

Ο Ζελένσκι συζήτησε με τον επικεφαλής του Πενταγώνου τα βαθιά πλήγματα εντός της Ρωσίας

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img