Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024

Ζήτησε από μαθήτριες να φωτογραφήθουν γυμνές «για την Παλαιστίνη»: Ακτιβισμός ή σεξουαλική εκμετάλλευση;

Ημερομηνία:

Σοκ στην Γαλλία από την απαίτηση καθηγητή να φωτογραφηθούν γυμνές «για την Παλαιστίνη» μαθητριές του

Ο Martin G., καθηγητής σε ιδιωτικό καθολικό λύκειο στην περιοχή Drôme, βρίσκεται υπό έρευνα για “απόπειρα διαφθοράς ανηλίκων” επειδή ζήτησε από τις μαθήτριές του να ποζάρουν γυμνές “κατά του πολέμου στην Παλαιστίνη”.

Ο 45χρονος Martin G., αναπληρωτής καθηγητής λογοτεχνίας, “φέρεται να πρότεινε στις μαθήτριες να ποζάρουν γυμνές κατά του πολέμου στην Παλαιστίνη και να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία στα δίκτυά τους”, δήλωσε στον Τύπο ο εισαγγελέας της Valence Laurent de Caigny.

Το θέμα παραπέμφθηκε στην εισαγγελία από τη διεύθυνση του σχολείου. Ο Marc G. είχε ήδη απολυθεί στις 17 Μαΐου μετά από πολλές καταγγελίες γονέων, σύμφωνα με το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο La Depeche.

Επικοινωνώντας με τη Libération, ο Marc G. περιέγραψε τον εαυτό του ως “ένθερμο καθολικό, κωμικό και ειρηνιστή” και δήλωσε ότι ήθελε να “ενθαρρύνει τον προβληματισμό για την Πεντηκοστή”.

Λίγο περισσότερο από ένα μήνα αργότερα, το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουνίου, ο δάσκαλος κλήθηκε στα γραφεία της εταιρείας Crest Gendarmerie για να τεθεί υπό αστυνομική κράτηση. Το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος, εν αναμονή περαιτέρω ερευνών. Ζητήθηκε επίσης η διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ντουάρτε: «Έτοιμοι για την μάχη με Ελλάδα» – Τι είπε για Βεζένκοφ

Έτοιμη να δώσει τη μάχη με την Ελλάδα για...

Βελόπουλος: “Βάζουν τον Σαμαρά να μαντρωσει τα πρόβατα”

Σε επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας προέβη ο Πρόεδρος...

Πώς η προεδρία της Ουγγαρίας θα μπορούσε να ταρακουνήσει την ΕΕ

Στην πραγματικότητα, η προεδρία δεν επιτρέπει στην Ουγγαρία να...

Βιλερμπάν: Ανακοίνωσε τον Χάρισον

Συνέχεια στο μεταγραφικό της σχεδιασμό έδωσε η Βιλερμπάν, καθώς...

Volley League Γυναικών: Τα Πεύκα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους

Τα Πεύκα αιφνιδίασαν τους φίλους του βόλεϊ με την...