Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Τραμπ: Ο Τζο Μπάιντεν θα προσπαθήσει να «πάρει πίσω το χρίσμα» στο Συνέδριο των Δημοκρατικών

Ο Τραμπ λέει ότι ο Τζο Μπάιντεν θα προσπαθήσει να «πάρει πίσω το χρίσμα» στο DNC, αφού το έκλεψε η Καμάλα – «ΑΚΟΥΩ ότι υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα για να ‘φέρουμε πίσω τον Τζο τον απατεώνα’ [crooked Joe]».

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στη δική του κοινωνική πατφόρμα, το Truth Social ότι ο Τζο Μπάιντεν θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, αφού το «έκλεψε» η Καμάλα Χάρις.

Το σχόλιο αυτό έρχεται υπό το φως των πρόσφατων ανακοινώσεων που επιβεβαιώνουν τη θέση της Χάρις ως υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία, μετά από μια αμφιλεγόμενη σειρά γεγονότων που οδήγησαν στην απότομη αποχώρηση του Μπάιντεν από την κούρσα του 2024.

Την περασμένη εβδομάδα, η πρόεδρος του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών (DNC) Χάιμι Χάρισον ανακοίνωσε ότι η Χάρις συγκέντρωσε αρκετούς αντιπροσώπους για να εξασφαλίσει τη θέση της στην κορυφή του ψηφοδελτίου, ενώ τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να επιβεβαιωθούν τη Δευτέρα.

Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε ποτέ σε προκριματικές εκλογές, η Χάρις βρέθηκε τώρα να τοποθετείται ως η επίσημη υποψήφια των Δημοκρατικών.

Σύμφωνα με το AP, «η υποψηφιότητα της Χάρις έγινε επίσημη μετά την πενθήμερη ηλεκτρονική ψηφοφορία των αντιπροσώπων του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με το κόμμα να αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ότι το 99% των αντιπροσώπων που έδωσαν ψήφους το έκαναν για τη Χάρις».

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο πρόσθεσε:

«Το κόμμα είχε σκεφτεί εδώ και καιρό την πρόωρη εικονική ονομαστική ψηφοφορία για να διασφαλίσει ότι ο Μπάιντεν θα εμφανιστεί στο ψηφοδέλτιο σε κάθε πολιτεία. Δήλωσε ότι θα πιστοποιήσει επίσημα την ψήφο στη συνέχεια, προτού πραγματοποιήσει μια εορταστική ονομαστική κλήση στο συνέδριο του κόμματος αργότερα αυτό το μήνα στο Σικάγο».

Την Τρίτη, η ανακοίνωση του Τιμ Γουολτς ως υποψήφιου συνυποψηφίου της Χάρις αναστάτωσε περαιτέρω το πολιτικό σκηνικό. Ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε τις αναρτήσεις στο Truth Social για να εκφράσει την περιφρόνησή του και χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο Χάρις-Γουόλτς ως «το πιο ριζοσπαστικό αριστερό δίδυμο στην αμερικανική ιστορία».

Σε μια σοκαριστική είδηση, ο Τραμπ πρότεινε ότι υπάρχει ένα αυξανόμενο κίνημα μεταξύ των Δημοκρατικών να «φέρουν πίσω τον Crooked Joe».

Σε μια επόμενη ανάρτηση, συνέχισε:

«Ποιες είναι οι πιθανότητες ο Απατεώνας Τζο Μπάιντεν, ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, του οποίου την Προεδρία του έκλεψαν αντισυνταγματικά η Καμάλα, ο Μπάρακ ΧΟΥΣΕΪΝ Ομπάμα, η Τρελή Νάνσι Πελόζι, ο φευγάτος Άνταμ Σιφ, ο Κλαψιάρης Τσακ Σούμει, και άλλοι από την Παράφρονα Αριστερά, να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών και να προσπαθήσει να πάρει πίσω το χρίσμα, ξεκινώντας με το να με προκαλέσει σε άλλο DEBATE. Αισθάνεται ότι έκανε ένα ιστορικά τραγικό λάθος, παραδίδοντας την Προεδρία των ΗΠΑ, ένα πραξικόπημα, για τους ανθρώπους σ’ αυτόν τον κόσμο που μισεί περισσότερο, και την θέλει πίσω, ΤΩΡΑ!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

pandou
pandou
Ο Παναγιώτης Δούμας γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι δημοσιογράφος και παραγωγός διαδικτυακών τηλεοπτικών εκπομπών. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Νομικά & Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Ήταν για χρόνια επιχειρηματίας και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στους δημοσιογραφικούς ομίλους DNM GROUP και ESTIA INVESTMENT GROUP και έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος» και στις ιστοσελίδες PRONEWS και NEWSBREAK. Είναι ανταποκριτής της γερμανικής εφημερίδας «Junge Freiheit». Τα έτη 2012-2015 θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι από τους βασικούς συντελεστές του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών και του διαδικτυακού καναλιού Right2TheBone.

Τελευταίες ειδήσεις

Η Μόσχα, με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του...

Δεν υπάρχει θέμα αρχηγού στη ΝΙΚΗ. Είμαστε η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στην Κυβέρνηση.

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Δεν υπάρχει...

Άγριος καυγάς μεταξύ Αλβανού και Παλαιστινίου σε οικοδομή στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκαν με σφυρί και σκεπάρνι

Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με...

Τα μέλη των Teamsters, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα στη Β. Αμερική στηρίζουν «δυνατά και καθαρά» Τραμπ

Από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ανακοινώθηκε...

Ρόδος: Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός

42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com