Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Τραμπ για Κρις Κρίστι: «Δεν επιτρέπεται στις μέρες μας να πεις κάποιον ‘χοντρό γουρούνι’ – Μπορείς όμως να τον πεις ‘γουρούνι’»!

Ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων το 2024, προέβλεψε την Κυριακή στην εκπομπή «State of the Union» του CNN ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «θα καταδικαστεί για εγκλήματα που επισύρουν ποινή φυλάκισης μέχρι την άνοιξη».

Ο Κρίστι είπε: «Ας θυμηθούμε κάτι, όλοι πρέπει να το γνωρίζουν αυτό. Δεν είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο εδώλιο του μάρτυρα στην Ουάσινγκτον αυτή την άνοιξη. Δεν είναι κάποιος αριστερός εισαγγελέας που κάνει την υπόθεση. Ο Μαρκ Μίντοους, ο πρώην προσωπάρχης του, συμβιβάστηκε με αντάλλαγμα την ασυλία. Το έκανα αυτό για επτά χρόνια. Ο λόγος που δέχθηκε είναι επειδή παραδέχθηκε ότι έχει διαπράξει ο ίδιος εγκλήματα, αλλιώς δεν θα χρειαζόταν ασυλία. Και πρόκειται να καταθέσει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ διέπραξε εγκλήματα υπό την επίβλεψή του. Ένας ιδρυτής της Freedom Caucus, ο πρώην προσωπάρχης του, τον οποίο αποκάλεσε τον επόμενο Τζέιμς Μπέικερ. Ο Ντόναλντ Τραμπ συνειδητοποίησε ότι τα ο κλοιός στενεύει και γίνεται όλο και πιο τρελός. Και τώρα επικαλείται τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως μάρτυρα χαρακτήρα, έναν τύπο που είναι ένας διεθνής δολοφόνος. Είναι καιρός να στείλουμε τον Ντόναλντ Τραμπ πίσω στο Μαρ-α-Λάγκο μόνιμα».

Και πρόσθεσε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα δηλητήριο για το πολιτικό μας σύστημα. Και όποιος μένει αρκετά κοντά του, είτε πρέπει να φύγει σαν να καίγονται τα ρούχα του, είτε θα καταλήξει σε πολύ μεγαλύτερους μπελάδες από ό,τι αυτός. Αλλά, Τζέικ, ο χρόνος περνάει. Η ώρα του έρχεται. Και ο Ντόναλντ Τραμπ, πιστεύω απόλυτα, θα καταδικαστεί για εγκλήματα που επισύρουν ποινή φυλάκισης την άνοιξη. Και το ξέρει και γι’ αυτό γίνεται κάθε μέρα και πιο τρελός».

Πώς ο Τραμπ εξόργισε τον Κρίστι;

Οι δηλώσεις αυτές του πρώην κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι έρχονται λίγο μετά την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Ντέραμ του Νιου Χάμσαϊρ. Σχολιάζοντας τους αντιπάλους του για το προεδρικό χρίσμα, ο Τραμπ μίλησε με καλά λόγια για τον Βίβεκ Ραμασουάμι. «Αυτός ο τύπος με συμπαθεί. Κι έχω αυτό το κακό ελάττωμα: Συμπαθώ όποιον με συμπαθεί», δήλωσε ο Τραμπ.

Εκείνη την ώρα, κάποιος από το πλήθος τον ρώτησε: «Και τι έχεις να πεις γι’ αυτό το χοντρό γουρούνι, τον Κρις Κρίστι»; Ο Τραμπ γέλασε και αρπάζοντας την ευκαιρία απάντησε:

«Δεν μπορεί να αποκαλείς τον Κρις Κρίστι ‘χοντρό γουρούνι’, διότι η χρήση της λέξεως ‘χοντρός’ απαγορεύεται στις μέρες μας. Επιτρέπεται όμως να τον πεις απλά ‘γουρούνι’»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Άγριος καυγάς μεταξύ Αλβανού και Παλαιστινίου σε οικοδομή στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκαν με σφυρί και σκεπάρνι

Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με...

Τα μέλη των Teamsters, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα στη Β. Αμερική στηρίζουν «δυνατά και καθαρά» Τραμπ

Από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ανακοινώθηκε...

Ρόδος: Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός

42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από...

Γεωργιανός πυροβόλησε Αλβανούς μετά από συμπλοκή σε αγοραπωλησία ναρκωτικών – Ένας τραυματίας (βίντεο)

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στην...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com