Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Τους επιτέθηκε με οξύ! Στο νοσοκομείο εννέα άτομα!

Οι βρετανικές αρχές αναζητούν ενεργά έναν ύποπτο μετά την ύποπτη επίθεση με οξύ στο Λονδίνο, από την οποία τραυματίστηκαν εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά και τρεις αστυνομικοί. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Clapham Common, με έναν άνδρα να φέρεται να έριξε μια διαβρωτική ουσία σε μια γυναίκα και τα παιδιά της, όπως αναφέρει το AP News.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου, ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό στη Λεωφόρο Lessar γύρω στις 7:25 το απόγευμα της Τετάρτης. Τα θύματα, μεταξύ των οποίων η γυναίκα, τα παιδιά της και οι καλοί Σαμαρείτες που έσπευσαν να τους βοηθήσουν, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Η σοβαρότητα των τραυμάτων τους βρίσκεται ακόμη υπό εκτίμηση.

Ο επιθεωρητής Alexander Castle χαρακτήρισε το συμβάν ως “φρικτό περιστατικό” και επιβεβαίωσε τις συνεχιζόμενες εξετάσεις για τον εντοπισμό της διαβρωτικής ουσίας. Ο ύποπτος, ο οποίος διέφυγε από τη σκηνή, παραμένει ασύλληπτος, προκαλώντας ανθρωποκυνηγητό στο οποίο συμμετέχουν πολλά αστυνομικά μέσα και ένα ελικόπτερο που έχει αναπτυχθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη χαοτική σκηνή, με τη μητέρα να ουρλιάζει για βοήθεια και την αστυνομία, καθώς η διαβρωτική ουσία πετιόταν. Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι ο δράστης χτύπησε τη γυναίκα στο έδαφος, ενώ άλλοι αφηγήθηκαν τις προσπάθειες να βοηθήσουν τα θύματα και να παράσχουν επείγουσα φροντίδα.

Το περιστατικό έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή, με τοπικούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων βουλευτών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου, να εκφράζουν την ανησυχία τους και να παρέχουν ενημερώσεις. Οι αρχές κάλεσαν το κοινό να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στη σύλληψη του υπόπτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img