Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Σενεγαλέζος… αποφάσισε να αφοδεύσει σε λίμνη μπροστά στους λουόμενους! Απελάθηκε τουλάχιστον!

Ένας Σενεγαλέζος απελάθηκε από την Πολωνία μετά από ένα σοκαριστικό περιστατικό στην Κοιλάδα των Τριών Λιμνών στο Κατοβίτσε της Πολωνίας, όπου η κάμερα τον συνέλαβε να μπαίνει στο νερό και να ανακουφίζεται μπροστά σε θεατές.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν από αρκετές εβδομάδες έδειχνε έναν γυμνό άνδρα να μπαίνει στην πισίνα, να κάθεται οκλαδόν στο νερό και προφανώς να ανακουφίζεται μπροστά στα μάτια άλλων λουόμενων. «Πιθανότατα ανακουφίστηκε μπροστά σε ανθρώπους που χαλάρωναν δίπλα στο νερό», επιβεβαίωσε ο υπολοχίας Szymon Mościcki, εκπρόσωπος του Κλάδου Συνοριοφυλακής της Σιλεσίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στα τέλη Ιουλίου, αλλά έκτοτε έγινε γνωστό ότι ο Σενεγαλέζος είχε ήδη συλληφθεί για παράνομη διαμονή στην Πολωνία πέρυσι. Αρχικά είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2023 για παράνομη διακίνηση λαθραίων προϊόντων. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύλληψης, αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χρησιμοποιήσουν άμεση βία. Τον Νοέμβριο του 2023, ο επικεφαλής του σταθμού συνοριοφυλακής στο Sosnowiec διέταξε τον άνδρα να εγκαταλείψει την Πολωνία και απαγόρευσε την επανείσοδό του στη ζώνη Σένγκεν για τρία χρόνια.

Ωστόσο, ο μετανάστης δεν εγκατέλειψε οικειοθελώς τη χώρα, για να συλληφθεί ξανά μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Κατοβίτσε.

Την Τρίτη, 21 Αυγούστου, ο παράνομος μετανάστης συνοδεύτηκε στο αεροδρόμιο Okęcie της Βαρσοβίας, απ’ όπου επέστρεψε αεροπορικώς στη Σενεγάλη.

Το συντηρητικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Drzeczy.pl έθεσε ερωτήματα σχετικά με το γιατί ο άνδρας δεν απελάθηκε βίαια τον Νοέμβριο του 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Άγριος καυγάς μεταξύ Αλβανού και Παλαιστινίου σε οικοδομή στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκαν με σφυρί και σκεπάρνι

Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με...

Τα μέλη των Teamsters, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα στη Β. Αμερική στηρίζουν «δυνατά και καθαρά» Τραμπ

Από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ανακοινώθηκε...

Ρόδος: Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός

42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από...

Γεωργιανός πυροβόλησε Αλβανούς μετά από συμπλοκή σε αγοραπωλησία ναρκωτικών – Ένας τραυματίας (βίντεο)

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στην...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com