Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Παρίσι: Ομαδικός βιασμός 12χρονης Εβραίας από ανήλικους μουσουλμάνους

Τρεις νέοι ηλικίας δώδεκα και 13 ετών συγκλόνισαν πολλούς Γάλλους με έναν ομαδικό βιασμό με αντισημιτικά κίνητρα. Οι μουσουλμάνοι δράστες προφανώς κακοποίησαν τη δωδεκάχρονη μόνο και μόνο επειδή προέρχεται από εβραϊκή οικογένεια και προηγουμένως το είχε κρατήσει μυστικό από φόβο. Απείλησαν επίσης το παιδί με θάνατο.

Το έγκλημα έλαβε χώρα στο Κουρμπεβουά, ένα προάστιο των Παρισίων με 82.000 κατοίκους. Οι δράστες άρπαξαν την κοπέλα στο πάρκο Ανρί Ρενιό, το Σάββατο και την ανάγκασαν να μπει σε ένα άδειο υπόστεγο. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, την έβρισαν ως «Βρωμοεβραία» και την βίασαν βάναυσα ο ένας μετά τον άλλον.

Ομαδικός βιασμός και απειλή θανάτου

Μετά τη δοκιμασία, το θύμα διηγήθηκε στους γονείς του το περιστατικό και αυτοί κάλεσαν την αστυνομία. Δύο ημέρες αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους φερόμενους ως δράστες. Οι ανακριτές τους απήγγειλαν κατηγορίες για βιασμό κατά συναυτουργία, σεξουαλική επίθεση, εκβιασμό, απειλές θανάτου, επίθεση και εξύβριση.

Οι έφηβοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη. Τελούν υπό κράτηση ως ανήλικοι. Ορισμένα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένας από τους βιαστές είχε σχέση με την κοπέλα και δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι εκείνη του είχε αποκρύψει τις εβραϊκές της ρίζες. Ως εκ τούτου, αυτός και οι συνεργοί του αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον ομαδικό βιασμό.

Πηγή: Junge Freiheit

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

ΠαΣοΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate των υποψηφίων

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΔΕΚΑΠ με τη...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο πρώτα προσυνέδρια της ΝΙΚΗΣ σε Ιωάννινα και Πάτρα.

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Ολοκληρώθηκαν με...

Συνάντηση Στάρμερ-Μελόνι για το μεταναστευτικό: Ώρα να μπει τέλος στην λαθρομετανάστευση

Η Βρετανία θέλει να αντιγράψει το σχέδιο της Μελόνι...

Ο Rothbard για το φαινόμενο του πολέμου

To κράτος είναι -και ήταν ανέκαθεν- ο μεγαλύτερος εχθρός...

Η Ουγγαρία μηνύει την Ευρωπαϊκή Ένωση: Ζητά αποζημίωση για την φύλαξη των συνόρων της

Η Ουγγαρία θα ζητήσει την επιστροφή των δαπανών της...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com