Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ είχε εκδόσει και βιβλίο – Ήθελε νεκρούς Πούτιν, Λουκασένκο και Τραμπ!

Ο επίδοξος σκοπευτής του Τραμπ, Ράιαν Ρουθ, δημοσίευσε ένα βιβλίο 291 σελίδων, το «Unwinnable War» (ο πόλεμος που δεν κερδίζεται), για την περίοδο του στη Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας.

Ο Ρουθ λέει ότι θα ήθελε να δει τον Πούτιν να δολοφονείται, φαίνεται να ελπίζει επίσης στη δολοφονία του Τραμπ και καλεί τις ΗΠΑ να «υποκινήσουν» έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία.

Δηλώνοντας ότι δεν είναι ούτε Δημοκρατικός ούτε Ρεπουμπλικανός, η ξεκάθαρα διατυπωμένη νοοτροπία του Ρουθ απέναντι στη Ρωσία αντικατοπτρίζει αυτή των σκληροπυρηνικών της Beltway.

Προσφέρει θαυμασμό για τον Χουάν Γκουαϊδό, τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, τους αντάρτες της Μιανμάρ και άλλες δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη CIA, ενώ υπαινίσσεται μια φιλία με τον Χακ Νάτσεκ του MSNBC και τον συνάδελφό του στη Διεθνή Ταξιαρχία Μάλκολμ Νανς.

Ο Ράιαν Ρουθ ζητά τη δολοφονία του Πούτιν και του Λουκασένκο της Λευκορωσίας, υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία τους θα έφερνε τον θάνατο της βιωσιμότητας του ρωσικού κράτους ως ανεξάρτητης δύναμης, καθώς κανείς δεν μπορεί να διαδεχθεί τον Πούτιν.

Ο Ρουθ προτρέπει τη Δύση να «υποκινήσει» μια πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσία και να «χτυπήσει πρώτα». Θέλει ένα «γρήγορο και αποφασιστικό και ισχυρό χτύπημα για να το τελειώσει μια για πάντα», όπως έκαναν οι ΗΠΑ στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Άγριος καυγάς μεταξύ Αλβανού και Παλαιστινίου σε οικοδομή στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκαν με σφυρί και σκεπάρνι

Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με...

Τα μέλη των Teamsters, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα στη Β. Αμερική στηρίζουν «δυνατά και καθαρά» Τραμπ

Από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ανακοινώθηκε...

Ρόδος: Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός

42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από...

Γεωργιανός πυροβόλησε Αλβανούς μετά από συμπλοκή σε αγοραπωλησία ναρκωτικών – Ένας τραυματίας (βίντεο)

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στην...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com