Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι είναι πρόθυμος να υπηρετήσει σε μια κυβέρνηση Τραμπ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και ιδιοκτήτης του X, Έλον Μασκ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα ήταν πρόθυμος να υπηρετήσει στην κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μια ανάρτησή του στο X, ο Μασκ μοιράστηκε μια φωτογραφία του ίδιου να στέκεται σε κάτι που φαινόταν να είναι μια εξέδρα με τις λέξεις «D.O.G.E.«

Από κάτω υπήρχαν οι λέξεις «Department of Government Efficiency» (Υπουργείο Κυβερνητικής Αποδοτικότητας).

«Είμαι πρόθυμος να υπηρετήσω», έγραψε ο Μασκ στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Μασκ έρχεται μετά την πρόσφατη συμμετοχή του ίδιου και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε μια συζήτηση σε ένα X Space, όπου μίλησαν για θέματα όπως οι κυβερνητικές δαπάνες, η οικονομία, η αύξηση των τιμών των τροφίμων και το πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες «δεν έχουν πρόεδρο αυτή τη στιγμή», μεταξύ άλλων θεμάτων.

Έλον Μασκ σε Ντόναλντ Τραμπ: «Βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι στο δρόμο του πεπρωμένου του πολιτισμού και πρέπει να πάρουμε το σωστό δρόμο»

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μεταξύ του Μασκ και του Τραμπ, ο Μασκ έθεσε την ιδέα μιας «επιτροπής κυβερνητικής αποτελεσματικότητας», η οποία θα περιορίσει την κυβερνητική σπατάλη και θα «διασφαλίσει» ότι τα χρήματα των φορολογουμένων «ξοδεύονται με καλό τρόπο».

«Νομίζω ότι θα ήταν σπουδαίο να έχουμε μια κυβερνητική επιτροπή αποτελεσματικότητας που θα ρίχνει μια ματιά σε αυτά τα πράγματα και θα διασφαλίζει ότι τα χρήματα των φορολογουμένων, τα χρήματα των φορολογουμένων που με κόπο κερδίζουν, ξοδεύονται με καλό τρόπο», εξήγησε ο Μασκ. «Και θα ήμουν ευτυχής να βοηθήσω σε μια τέτοια επιτροπή, αν δημιουργηθεί».

Ο Μασκ πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να μειώσει τις δαπάνες της, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ «προσθέτουν» περίπου «ένα τρισεκατομμύριο δολάρια στο έλλειμμα» κάθε 100 ημέρες.

«Αυτή τη στιγμή προσθέτουμε, νομίζω, ένα τρισεκατομμύριο δολάρια στο έλλειμμα κάθε περίπου κάθε 100 ημέρες», δήλωσε ο Μασκ. «Και οι πληρωμές τόκων για το εθνικό χρέος έχουν πλέον ξεπεράσει τον αμυντικό προϋπολογισμό. Είναι της τάξης του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων και συνεχίζει να αυξάνεται».

Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ είναι σήμερα περίπου 35 τρισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον μετρητή εθνικού χρέους του Ιδρύματος Peter G. Peterson.

Πηγή: Breitbart News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

ΠαΣοΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate των υποψηφίων

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΔΕΚΑΠ με τη...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο πρώτα προσυνέδρια της ΝΙΚΗΣ σε Ιωάννινα και Πάτρα.

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Ολοκληρώθηκαν με...

Συνάντηση Στάρμερ-Μελόνι για το μεταναστευτικό: Ώρα να μπει τέλος στην λαθρομετανάστευση

Η Βρετανία θέλει να αντιγράψει το σχέδιο της Μελόνι...

Ο Rothbard για το φαινόμενο του πολέμου

To κράτος είναι -και ήταν ανέκαθεν- ο μεγαλύτερος εχθρός...

Η Ουγγαρία μηνύει την Ευρωπαϊκή Ένωση: Ζητά αποζημίωση για την φύλαξη των συνόρων της

Η Ουγγαρία θα ζητήσει την επιστροφή των δαπανών της...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com