Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Ο Μπάιντεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα!

Ημερομηνία:

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σε έναν σύμμαχό του ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα, ανέφεραν την Τετάρτη οι .

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς υποστήριξε ότι η διαρροή ήταν “απολύτως ψευδής”.

“Αυτός ο ισχυρισμός είναι απολύτως ψευδής. Αν οι New York Times μας είχαν δώσει περισσότερα από 7 λεπτά για να το σχολιάσουμε, θα τους το είχαμε πει”, έγραψε στο .

Η διαρροή στους Times αντιπροσωπεύει την απογοήτευση στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν, η οποία ταλανίζεται από την κακή εμφάνιση στο ντιμπέιτ και τις επακόλουθες εκκλήσεις προς τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την κούρσα.

Οι Times αναφέρουν ότι: “Ο Μπάιντεν δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:

Ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε σε έναν βασικό σύμμαχό του ότι γνωρίζει ότι ίσως δεν μπορέσει να σώσει την υποψηφιότητά του αν δεν μπορέσει να πείσει το κοινό τις επόμενες ημέρες ότι είναι κατάλληλος για τη θέση μετά από μια καταστροφική εμφάνιση στο ντιμπέιτ την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος, ο οποίος, όπως τόνισε ο σύμμαχος, εξακολουθεί να είναι βαθιά μέσα στη μάχη για την επανεκλογή του, κατανοεί ότι οι επόμενες εμφανίσεις του ενόψει του Σαββατοκύριακου των εορτών -συμπεριλαμβανομένης μιας συνέντευξης που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC News και προεκλογικών στάσεων στην Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν- πρέπει να πάνε καλά.

….

Ο κ. Μπάιντεν προσεγγίζει σιγά-σιγά τους Δημοκρατικούς εκλεγμένους αξιωματούχους και έχει προγραμματίσει για το βράδυ της Τετάρτης συνάντηση με Δημοκρατικούς κυβερνήτες στον Λευκό Οίκο. Συνεχίζει επίσης να προσεγγίζει ανθρώπους που εμπιστεύεται εδώ και καιρό και έχει πει σε τουλάχιστον ένα άτομο ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο ότι τα σχέδιά του να ξεπεράσει την εμφάνισή του στο ντιμπέιτ – και να στρέψει την προσοχή ξανά στον αντίπαλό του, τον κ. Τραμπ – μπορεί να μην αποδώσουν.

Η εκστρατεία επανεκλογής του Μπάιντεν φαίνεται να βρίσκεται σε ασταθές έδαφος, αφού πολλοί Δημοκρατικοί του Κογκρέσου έδειξαν προθυμία να αμφισβητήσουν την πολιτική καταλληλότητα του προέδρου.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο Mίκελ Μερίνο πανηγύρισε όπως ο πατέρας του πριν 33 χρόνια στην Στουτγκάρδη, στο ίδιο γήπεδο (vid)!

Ιστορίες που μόνο ο αθλητισμός κι εν προκειμένω το...

Χαμός στην Basket League με τους «μικρούς» να ζητούν salary cap

Με πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου...

Αποκλεισμός και για τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά του Wimbledon μετά τη διακοπή!

Αποκλεισμός σε δύο …δόσεις για τα αδέρφια Τσιτσιπά (Στέφανο...

Στεφ Κάρι για Team USA: «Μόνος μας στόχος το χρυσό» (vid)

Μετά από 10 χρόνια επιστρέφει ο Στεφ Κάρι στην...

Πορτογαλία – Γαλλία 3-5 (0-0 κ.δ., παράταση): Μοιραίος Φέλιξ και Γαλλία-Ισπανία!

Η Γαλλία απέκλεισε στα πέναλτι την Πορτογαλία (5-3) καθώς...