Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

Νέα χρονιά, νέες τουρκικές προκλήσεις: Γκιουλέρ: «Το τουρκικό ναυτικό προστατεύει τη Γαλάζια Πατρίδα, είστε οι προστάτες των θαλασσών μας»

Αναφορά στη «Γαλάζια Πατρίδα» έκανε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ στο μήνυμά του προς του Τούρκους ναύτες – «Προβοκάτσια» χαρακτήρισαν τα τουρκικά ΜΜΕ την επίσκεψη Δένδια στη Λήμνο

Στη «Γαλάζια Πατρίδα» αναφέρθηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ στο πρώτο του μήνυμα προς τους στρατιώτες του ναυτικού. Ο Γκιουλέρ, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά στη συνέχεια απηύθυνε μήνυμα προς του λέγοντας πως «είστε προστάτες των τουρκικών θαλασσών».

«Το Ναυτικό μας υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας στη Γαλάζια Πατρίδα, κυματίζει τη σημαία μας από τον Ατλαντικό μέχρι και τον Ινδικό ωκεανό. Παλικάρια , ήρωες που είστε προστάτες των τουρκικών θαλασσών, εσείς έχετε ως έμπνευση τον Τσακά μπέη , τον Μπαρμπαρόσα , τον Τσακά μπέη αλλά και τον Κιλιτς Αλί πασά καταφέρατε και εκπληρώσατε όλα τα καθήκοντα τα οποία σας έχουν ανατεθεί. Τώρα που ξεκινάμε τον δεύτερο αιώνα της Τουρκικής Δημοκρατίας, στο δρόμο που ξεκινήσαμε με το όραμα του “αιώνα της Τουρκίας” πιστεύω πως θα εκπληρώσετε με επιτυχία όλα σας τα καθήκοντα, πως θα εργαστείτε σκληρά για να οδηγήσετε στο μέλλον την ισχυρή και μεγάλη Τουρκία» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Καιρός: Η πρόβλεψη Αρναούτογλου – Έρχεται ψυχρό βόρειο ρεύμα και βουτιά της θερμοκρασίας

Ο Σάκης Αρναούτογλου επέστρεψε στις μετεωρολογικές προγνώσεις μέσω Youtube...

Καιρός: Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα – Ανατροπή με τις χιονοπτώσεις

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img