Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΗΠΑ: Μαύροι Influencers επιτίθενται στις διασημότητες του Χόλιγουντ που υποστηρίζουν την Καμάλα Χάρις: «Η Δημοκρατική Φυτεία που σας πληρώνει για να ντροπιάζετε τους μαύρους» δεν θα λειτουργήσει

Η δυναμική προώθηση της Καμάλα Χάρις από το Χόλιγουντ γίνεται όλο και πιο επιθετική, ειδικά όταν πρόκειται για μαύρους ψηφοφόρους. Τώρα κάποιοι μαύροι influencers αντιδρούν, υποστηρίζοντας το δικαίωμα των ανθρώπων να σκέφτονται για τον εαυτό τους και να ψηφίζουν όπως αυτοί επιλέγουν.

Οι διασημότητες και οι προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης που προωθούν την Καμάλα τις τελευταίες εβδομάδες περιλαμβάνουν τον πρώην παρουσιαστή του CNN Ντον Λέμον, ο οποίος πρόσφατα προσπάθησε να πιέσει τους μαύρους ψηφοφόρους κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Ατλάντικ Σίτι, τον ηθοποιό Ντ. Λ. Χιούλεϊ, του οποίου οι ροές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα ασταμάτητο φεστιβάλ Καμάλα, και τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Ρίκι Σμάιλι, ο οποίος πρόσφατα επετέθη με προσβλητικά λόγια στους μαύρους ψηφοφόρους που δεν σκοπεύουν να υποστηρίξουν το ψηφοδέλτιο Χάρις – Γουολτς τον Νοέμβριο.

Η αυξανόμενη πίεση προκαλεί τώρα αντιδράσεις από τους μαύρους influencers που δεν τους αρέσει να τους λένε πώς να ψηφίσουν.

Ο Ματζ Τουρέ, ο ελευθεριακός ακτιβιστής και ιδρυτής του Black Guns Matter, κάλεσε την απροκάλυπτα διάφανη διαφήμισή τους, λέγοντας ότι οι ψηφοφόροι «θα πρέπει να ντρέπονται αν ακόμα την πατάτε». Αναφέρθηκε επίσης στην περίφημη καταγγελία του Μάλκολμ Χ για το πώς η αριστερά χρησιμοποιεί τις μαύρες διασημότητες για να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι μαύροι ψηφοφόροι.

Ο ακτιβιστής Ουμάρ Τζόνσον κατήγγειλε επίσης την ασταμάτητη παρέλαση της Καμάλα, ισχυριζόμενος ότι απέρριψε την προσφορά της εκστρατείας της Χάρις για 10.000 δολάρια για να πάρει συνέντευξη από την Καμάλα.

«Δεν είμαι κανένας Ρίκι Σμάιλι ή Steve Harvey. Δεν αφήνεις επιταγή και λες, ‘Φέρε τους νέγρους στη φυτεία τον Νοέμβριο του [5th]…», δήλωσε στην εκπομπή του στο YouTube:

«Η ψήφος των μαύρων δεν πωλείται».

Και πρόσθεσε:

«Η Καμάλα Χάρις και η φυτεία των Δημοκρατικών σάς πληρώνουν, διασημότητες, σας πληρώνουν για να εκβιάσετε τους μαύρους να ψηφίσουν. Όλοι ξέρετε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα από αυτή την ψήφο».

Όπως ανέφερε το Breitbart News, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίζει γρήγορα έδαφος στους μαύρους ψηφοφόρους που θέλουν να δουν ένα τέλος στις τιμές ρεκόρ και στην ασταμάτητη ροή παράνομων αλλοδαπών που λαμβάνουν παροχές που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους, όπως δωρεάν στέγαση, μεταφορά, υγειονομική περίθαλψη, ακόμη και δίδακτρα σε πανεπιστήμια.

Μια δημοσκόπηση του CBS News/YouGov τον Ιούνιο δείχνει ότι ο πρώην Πρόεδρος Τραμπ κερδίζει έδαφος με τους μαύρους ψηφοφόρους, με την υποστήριξη να ανέρχεται στο 23% – σχεδόν διπλάσια από το 2020.

Ο Influencer Κουάμε Μπράουν αντιδρά επίσης στην σκληρή προώθηση της Καμάλα, αναφερόμενος στον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Ρίκι Σμάιλι.

«Πώς αυτός ο τύπος μαλώνει όλους όσους είναι μαύροι, προσπαθώντας να τους αναγκάσει να ψηφίσουν την Καμάλα; Ρίκι, δεν ξέρεις ότι μπορούμε να δούμε, αδερφέ;», είπε στην εκπομπή του «Bust Life» στο YouTube, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Washington Times. «Ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει τον Κορνέλ Γουέστ. Δεν μπορείτε να λέτε βλακείες, όπως: ‘Αν λες ότι δεν είσαι με την Καμάλα, αυτό σημαίνει ότι είσαι με τον Τραμπ’. Γιατί να πεις κάτι τέτοιο όταν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στο ψηφοδέλτιο;».

Πηγή: Breitbart News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Ο παραιτηθείς Τιερί Μπρετόν και το κόστος των πολιτικών συναλλαγών

Σήμερα, έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Τιερί Μπρετόν,...

ΠαΣοΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate των υποψηφίων

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΔΕΚΑΠ με τη...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο πρώτα προσυνέδρια της ΝΙΚΗΣ σε Ιωάννινα και Πάτρα.

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Ολοκληρώθηκαν με...

Συνάντηση Στάρμερ-Μελόνι για το μεταναστευτικό: Ώρα να μπει τέλος στην λαθρομετανάστευση

Η Βρετανία θέλει να αντιγράψει το σχέδιο της Μελόνι...

Ο Rothbard για το φαινόμενο του πολέμου

To κράτος είναι -και ήταν ανέκαθεν- ο μεγαλύτερος εχθρός...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com