Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024

Γουιάνα: Κατάσχεση 4 και πλέον τόνων κοκαΐνης προοριζόμενης για την Ευρώπη

Οι αρχές της Γουιάνας, αγγλόφωνης χώρας της νότιας Αμερικής, ανακοίνωσαν χθες Κυριακή την κατάσχεση ποσότητας κάπου 4,4 τόνων κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε θαφτεί σε διάδρομο αποπροσγειώσεων μυστικού αεροδρομίου, προκειμένου να μεταφερθεί διά θαλάσσης στην Ευρώπη.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα σε υπόγειους χώρους αποθήκευσης στο δυτικό τμήμα της χώρας, κοντά στα σύνορα με τη Βενεζουέλα, δήλωσε ο Τζέιμς Σιγκ, επικεφαλής μονάδας δίωξης ναρκωτικών της υπηρεσίας τελωνείων της μικρής χώρας.

Ο κ. Σιγκ εξήγησε ότι οι διακινητές είχαν σκάψει τρύπες στο έδαφος για να κρύψουν την ποσότητα των ναρκωτικών και κατόπιν τις είχαν καλύψει με ξυλεία.

Διευκρίνισε ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη μέχρι στιγμής.

Τον Μάρτιο, οι αρχές της Γουιάνας κατέσχεσαν μισό τόνο κοκαΐνης και συνέλαβαν δυο υπηκόους Βενεζουέλας, που τη μετέφεραν με εξωλέμβιο σε ποταμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: athina984.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Πεκίνο: Η παρουσία γερμανικών σκαφών στο Στενό της Ταϊβάν αυξάνει τους κινδύνους για την ασφάλεια

Το Πεκίνο κατηγόρησε σήμερα το Βερολίνο ότι αυξάνει τους...

Eνώσεις Αστυνομικών Δυτικής Μακεδονίας: «Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία απέναντι σε όλους όσους φορούν το εθνόσημο συνεχίζεται»

Σε «εμπαιγμό» και «κοροϊδία» αναφέρονται σε ανακοίνωσή τους οι...

Θεσσαλονίκη: Με απόταξη τιμωρήθηκε αστυνομικός που καταδικάστηκε για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών

Με την ποινή της απόταξης τιμωρήθηκε πειθαρχικά ο αστυνομικός...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com