Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Γάλλος συλλέκτης όπλων παίρνει την μακρά σπάθα (longsword) και καταδιώκει τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του! Το διαδίκτυο τον αποθεώνει με memes!

Ημερομηνία:

Ένας Γάλλος από την πόλη Montargis μετετράπη σε λαϊκό ήρωας αφού χρησιμοποίησε ένα μεσαιωνικό μακρύ σπαθί από τη συλλογή του και επιτέθηκε σε μια συμμορία ληστών που εισέβαλε στο σπίτι του.

Σε μια συνέντευξη βίντεο στην ειδησεογραφική πύλη La Bonne Droite, ο Cédric Gallineau αφηγείται ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν ξύπνησε μια νύχτα και άκουσε υπόκωφους ήχους στο γκαράζ του. Αφού είπε στη σύζυγό του να καλέσει την αστυνομία, ο Gallineau, ο οποίος είναι συλλέκτης μεσαιωνικών σπαθιών, επέλεξε το κατάλληλο μακρύ σπαθί από τη συλλογή του.

Στη συνέχεια όρμησε στο γκαράζ του, όπου φυλάει ένα πολυτελές αυτοκίνητο, και προχώρησε στην αιφνιδιαστική επίθεση με το σπαθί του κατά της ομάδας των διαρρηκτών. Οι άνδρες φάνηκαν να σοκάρονται όταν έμαθαν ότι είχαν μπει στο σπίτι ενός γενειοφόρου ξιφομάχου.

“Καθώς έβγαιναν έξω, τους χτυπούσα”, είπε ο Cédric, χρησιμοποιώντας δεξιότητες ξιφομαχίας που είχε αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης συνέντευξης, φάνηκε σχεδόν απογοητευμένος από την έλλειψη ικανότητας των εχθρών του να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις του με μακρύ σπαθί.

“Πίεζαν ο ένας τον άλλον, επικρατούσε χάος”, είπε ο Cédric.

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης μάχης με το σπαθί, ένας από τη συμμορία, που φαινόταν να είναι ο αρχηγός, πήδηξε στην οροφή του αυτοκινήτου για να ξεφύγει από το σπαθί, όπου φώναξε: “Κάθαρμα, ξέρουμε πού είσαι, θα σε βρούμε!”.

Σε αυτή την παρατήρηση, ο Γάλλος απάντησε: “Λοιπόν ναι, μαλάκα, είσαι στο σπίτι μου”.

Πανικόβλητοι, οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή από την ιδιοκτησία. Ο δημοσιογράφος στο κλιπ εμφανίζεται έκπληκτος που κάποιος θα υπερασπιζόταν τον εαυτό του στη Γαλλία, ρωτώντας τον αν φοβάται να αποδώσει δικαιοσύνη σε όσους μπήκαν παράνομα στο σπίτι του. Σε αυτό, ο άνδρας απαντά απλά: “Προτιμώ να είμαι αυτός που θα σκοτώσει ένα κάθαρμα παρά να καταλήξω σε ένα φέρετρο”.

Στη συνέχεια, ο Cédric πήγε στο οπλοστάσιό του και μοίρασε σπαθιά στην υπόλοιπη οικογένειά του – τη σύζυγό του, τον ανιψιό του και τις δύο νεαρές κόρες του – και φρουρούσαν το κτήμα όλη τη νύχτα.

Η γενναιότητα του Cédric ενέπνευσε ένα κύμα από μιμίδια και έργα τέχνης προς τιμήν του.

 

 

Ακόμη και οι σχολιαστές στο Reddit έπλεξαν το εγκώμιο του άνδρα, με έναν να απαντά: “Όταν είσαι κλέφτης level 3, αλλά ο έμπορος που προσπαθείς να ληστέψεις είναι ένας συνταξιούχος πολεμιστής level 20”.

 

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χανιά: Έκλεψαν 3.000 ευρώ από τουρίστες – Έγιναν τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Χανιά που κατηγορούνται πως είχαν...

Ζαλγκίρις για Έβανς: «Πραγματικό παράδειγμα και ηγέτης»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κίναν Έβανς αναφέρθηκε...

Εθνική Νέων Γυναικών: Πρεμιέρα με περίπατο επί της Αλβανίας (96-39)

Δυνατό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό...

«Προτεραιότητα το ΝΒΑ για τον Φουρνιέ»

Στο μέλλον του Εβάν Φουρνιέ αναφέρονται στην άλλη πλευρά...

Η σαπουνόπερα με τον …βουβό (ακόμη) πρωταγωνιστή!

«Mατίας έχουμε πρόβλημα…». Θa μπορούσε να είναι κι αυτός...