Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Δουβλίνο: Ο «διαβόητος» αστέρας του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ετοιμάζει κόμμα – Ζητά «βασανιστήρια και θάνατο» για τον Αλγερινό!

Ο γνωστός πρωταθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, γνωστός και ως «Notorious» (διαβόητος) ή «Mystic Man», δήλωσε σήμερα ότι «δεν συγχωρεί» τις ταραχές στο Δουβλίνο, αλλά επέμεινε ότι πρέπει να υπάρξει «αλλαγή», μετά την επίθεση με μαχαίρι από έναν Αλγερινό, που προκάλεσε τον τραυματισμό πέντε ατόμων – μεταξύ των οποίων και τριών παιδιών.

Ένα πεντάχρονο κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση στο Δουβλίνο την Πέμπτη (23 Νοεμβρίου), η οποία οδήγησε σε βίαιες διαδηλώσεις στην ιρλανδική πρωτεύουσα.

Δουβλίνο: Αλγερινός μαχαίρωσε 3 παιδιά – Στους δρόμους ο κόσμος – «Αρκετά, διώξτε τους τώρα»!

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC ΜακΓκρέγκορ έσπευσε να επικρίνει την αντίδραση της κυβέρνησης στο μαχαίρωμα, έχοντας ήδη εκφραστεί έντονα αυτή την εβδομάδα μετά την καταδίκη του Τζόζεφ Πούσκα, ενός 33χρονου Σλοβάκου που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 23χρονης Ιρλανδής, Άσλινγκ Μέρφι.

«Ιρλανδία, είμαστε σε πόλεμο», έγραψε ο ΜακΓκρέγκορ στο X.com μετά την καταδίκη του Πούσκα, πριν αντιδράσει στην επίθεση με μαχαίρι την Πέμπτη γράφοντας: «Αθώα παιδιά μαχαιρώθηκαν αδίστακτα από έναν ψυχικά διαταραγμένο αλλοδαπό στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας σήμερα. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ανάμεσά μας στην Ιρλανδία που δε θα έπρεπε ποτέ να βρίσκεται εδώ εξ αρχής, και έχουν γίνει μηδενικές ενέργειες για να υποστηριχθεί το κοινό με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτό το τρομακτικό γεγονός. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ».

«Πάρτε τους από εδώ»: Το μαχαίρωμα των παιδιών και η σύγκρουση για το μεταναστευτικό στην Ιρλανδίαας

Την Παρασκευή, πάντως, ο 35χρονος τόνισε ότι δε συγχωρεί τις ταραχές στο Δουβλίνο, αφού ο ηγέτης του κόμματος Britain First τον κάλεσε να ηγηθεί μιας «πορείας ελευθερίας».

«Δε συγχωρώ τις χθεσινοβραδινές ταραχές», έγραψε ο ΜακΓκρέγκορ στο X.com την Παρασκευή (24 Νοεμβρίου). «Δε συγχωρώ καμία επίθεση εναντίον των αστυνομικών μας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Δε συγχωρώ τις λεηλασίες και τις καταστροφές σε καταστήματα. Οι χθεσινοβραδινές σκηνές δεν πέτυχαν τίποτα προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».

«Καταλαβαίνω, ωστόσο, την απογοήτευση και κατανοώ ότι πρέπει να γίνει μια κίνηση για να διασφαλιστεί η αλλαγή που χρειαζόμαστε. Και γρήγορα! Βρίσκομαι σε διαδικασία οργάνωσης. Πιστέψτε με, είμαι πολύ πιο δυναμικός στην τακτική και έχω υποστήριξη. Θα υπάρξει αλλαγή στην Ιρλανδία, σημειώστε τα λόγια μου. Η αλλαγή που χρειάζεται».

«Τον τελευταίο μήνα, αθώα παιδιά μαχαιρώθηκαν φεύγοντας από το σχολείο. Η Άσλινγκ Μέρφι δολοφονήθηκε. Δύο άνδρες από το Σλίγκο αποκεφαλίστηκαν. Αυτό ΔΕΝ είναι το μέλλον της Ιρλανδίας! Αν δεν δράσουν σύντομα με ένα σχέδιο δράσης που θα διασφαλίσει την ασφάλεια της Ιρλανδίας, θα το κάνω εγώ».

Την Πέμπτη, ο ΜακΓκρέγκορ ζήτησε να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος για το μαχαίρωμα με «βασανιστήρια και θάνατο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Η Μόσχα, με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του...

Δεν υπάρχει θέμα αρχηγού στη ΝΙΚΗ. Είμαστε η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στην Κυβέρνηση.

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Δεν υπάρχει...

Άγριος καυγάς μεταξύ Αλβανού και Παλαιστινίου σε οικοδομή στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκαν με σφυρί και σκεπάρνι

Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με...

Τα μέλη των Teamsters, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα στη Β. Αμερική στηρίζουν «δυνατά και καθαρά» Τραμπ

Από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ανακοινώθηκε...

Ρόδος: Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός

42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com