Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Volley League Γυναικών: Τα Πεύκα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους

Ημερομηνία:

Τα Πεύκα αιφνιδίασαν τους φίλους του βόλεϊ με την απόφαση αποχώρησης από την Volley League γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Από το 2013, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΝ γράφει ιστορία. Η αστείρευτη αφοσίωσή του, η ακλόνητη υπευθυνότητά του και η αδιαπραγμάτευτη αγάπη για το άθλημα τού χάρισαν μια αξιοζήλευτη πορεία, μετέχοντας στην Α1 Εθνική κατηγορίας Γυναικών με εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα.

Στη διάρκεια αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού, οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ διατήρησαν ακέραιες τις αξίες τους, στηρίζοντας ακράδαντα τις αθλήτριες, τους προπονητές και το προσωπικό τους. ωρίς καμία οφειλή προς τρίτους, ο σύλλογος άνθισε, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη των τμημάτων του και την εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους.

Σήμερα, όντας οικονομικά υγιής και με αψεγάδιαστο ηθικό υπόβαθρο, ο σύλλογος έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση. Παρά τις ακούραστες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, η εξασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης για την επόμενη σεζόν αποδείχθηκε δυσεπίλυτο ζήτημα.

Με βαριά καρδιά, αλλά με γνώμονα την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα, οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ανακοινώνουν την αδυναμία συμμετοχής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο -2025.

Αναγνωρίζουμε πλήρως και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τις αθλήτριες και τους προπονητές με τους οποίους είχαμε έρθει σε προσυμφωνία πριν ένα μήνα.

Η απόφαση αυτή, αν και οδυνηρή, λαμβάνεται με γνώμονα το υγιές μέλλον όλων των αθλητικών τμημάτων, ακαδημιών και υποδομών του συλλόγου. Ανοίγει παράλληλα τον δρόμο για μια νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης, με επίκεντρο τα ταλέντα μας, τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους προπονητές, τις αθλήτριες και όλους τους συνεργάτες που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την αξέχαστη πορεία. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η αφοσίωση στις αξίες μας και η υπευθυνότητα προς όλους τους εμπλεκόμενους παραμένουν ακλόνητες.

Η αυριανή μέρα φέρνει μαζί της, νέες ελπίδες και όνειρα. Στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ, επενδύουμε στα παιδιά μας, στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, με στόχο την ανάδειξη ακόμα περισσότερων ταλέντων και την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων αθλητικών επιτυχιών.

Ευχαριστούμε!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ».

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χρόβατ για Σλοβανία: «Φαβορί η Ελλάδα, αλλά…»

Η Σλοβενία πέρασε το εμπόδιο της Νέα Ζηλανδία και...

Όταν ο Β. Τσιάρτας καταδικάστηκε για «ρατσισμό» σε πρήξανε! Τώρα που αθώωθηκε… «τσιμουδιά»!

Ιδιαίτερα ... επιφυλακτικά εμφανίστηκαν τα ελληνικά ΜΜΕ έναντι της...

Προολυμπιακό Τουρνουά: Διαθέσιμα εισιτήρια για την τελική φάση

Το Προολυμπιακό τουρνουά οδεύει προς την τελική φάση. Οι...

Ντόντστις: «Πρέπει να νικήσουμε την Ελλάδα – Δύσκολο με τον Γιάννη απέναντι»

Δηλώσεις αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα...

Κλαμπ Μπριζ: Ανακοίνωσε τον Τζόλη

Στο πρωτάθλημα του Βελγίου θα αγωνίζεται από τη νέα...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η 13άδα της Εθνικής πόλο γυναικών

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του...