Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024

Σάσα Βεζένκοφ: Σαν να μην έφυγε ποτέ!

Ημερομηνία:

Ναι, είναι αλήθεια, ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στο σπίτι του! Παραμέρισε το αμερικάνικο όνειρο και πήρε τη μεγάλη απόφαση να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό! Και να γυρίσει στο λιμάνι της καρδιάς του!

Τα πράγματα στις δεν πήγαν όπως περίμενε, δεν ένιωσε να είναι χρήσιμος και διαισθάνθηκε ότι το ίδιο θα γινόταν και φέτος με τους Ράπτορς. Αντίθετα στον Ολυμπιακό κατάλαβε πόσο πολύ τον ήθελαν, ειδικά μετά την απώλεια του τίτλου στην Ελλάδα. Δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα για να επιστρέψει, ο κόσμος τον λατρεύει και όλα έκαναν πιο εύκολη την απόφασή του.

Πόσο μάλλον και όταν το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε ήταν υπέρογκο, δείγμα της επιθυμίας του Ολυμπιακού να τον ντύσει ξανά στα κόκκινα. Συμβόλαιο που εάν εξαντληθεί (μέχρι το 2029) θα του αποφέρει κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ! Και γίνεται ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, μετά τον Τζος Τσίλντρες!

Η απόφασή του ωστόσο δεν είχε να κάνει τόσο με τα λεφτά. Ήταν κυρίως απόφαση καρδιάς. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε λέγεται πως του έδινε ακόμη περισσότερα χρήματα. Το είχε πει, ότι εάν επέστρεφε από το ΝΒΑ, θα ήταν μόνο για τον Ολυμπιακό. Και το έκανε. Και δεν πρόδωσε τον κόσμο της ομάδας, όπως άλλοι…

Γι' αυτό και πρόκειται να πάρει μια θέση δίπλα στους Πρίντεζη, Σπανούλη και Παπανικολάου. Και κάποια μέρα θα αποσυρθεί και η δική του φανέλα στην οροφή του ΣΕΦ.

Ο Σάσα είναι πλέον μέρος της ένδοξης ιστορίας του Ολυμπιακού. Και απέδειξε πως υπάρχουν ακόμη παίκτες που αγαπάνε τη φανέλα.

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σπανούλης: «Είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα με...

Παπανικολάου: «Άξιζε η αναμονή για αυτό το συναίσθημα»

Η Ελλάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας στο ΣΕΦ...

Ουόκαπ: «Δεν έχω νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα»

Τα συναισθήματα του για την πρόκριση της Ελλάδας στους...

Τεχνικός διευθυντής Πόρτο για Κάρμο: «Παίκτης που τον εκτιμά ο προπονητής»

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο με...

Εθνική Νέων Ανδρών: Νίκη κόντρα στην Ιταλία

Με όμορφο τρόπο έκλεισε η Εθνική Νέων Ανδρών την...