Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024

ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν οι Κοκκινάκης και Μιλενκόσκι

Ημερομηνία:

Επίσημη μορφή πήρε η ανανέωση της συνεργασίας του Κ με τον Μενέλαο Κοκκινάκη και τον Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μιλενκόσκι: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, για την αγωνιστική περίοδο -2025.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου συνεχίζει για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον στο «παλμαρέ» του και την περσινή κατάκτηση του Σούπερ Καπ».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε: «Τρίτη σερί χρονιά σ' έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους. Μεγάλη ικανοποίηση, αλλά παράλληλα και μεγάλη υπευθυνότητα. Εύχομαι μία όμορφη και πετυχημένη σεζόν. Γι' αυτό, θα χρειαστούμε σκληρή δουλειά, καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς, και την εξαιρετική υποστήριξη από τους υπέροχους και πιστούς φιλάθλους μας. Πιστεύω σε όλα αυτά, πιστεύω στην ποιότητα μας, και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κοκκινάκη: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο, παραμένει στα ασπρόμαυρα για πέμπτη σερί χρονιά, έχοντας στην συλλογή του και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ελλάδος».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε: «Ο πέμπτος χρόνος παρουσίας μου στον Σύλλογο, υποδηλώνει την όμορφη συνεργασία που έχουμε, και την απόλυτη εκτίμηση και από τις δύο πλευρές. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την στήριξη στο πρόσωπο μου, και εγώ με την σειρά μου, χωρίς να επαναπαύομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα η οποία με δέχτηκε σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και μία όμορφο και πετυχημένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ!».

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ολυμπιακός: «Έδεσε» Ζερδεβά και Μπούσλιε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εργάζεται πυρετωδώς πάνω στον σχεδιασμό...

Παρίσι 2024: Οριστικά με 14 μέλη ο ελληνικός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ανάμεσά τους υπάρχουν 14 Έλληνες μετά και την πρόσφατη...

Σάριτς: «Δε θα είναι εύκολο για την Ελλάδα»

Φαβορί έχρισε την Ελλάδα για τον τελικό του Προολυμπιακού...

Το αξίζει η Ισπανία, θα το πάρει η…

Κι έτσι έμειναν οι τέσσερις τους. Η Αγγλία και...

Ολυμπιακός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Βιλντόζα

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) αναμένεται να επιστρέψει στη...