Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Η Σερβία στο δρόμο της Ελλάδας για την πέμπτη θέση

Ημερομηνία:

Μια τελευταία πρόκληση έχει στον δρόμο της η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, καθώς θα παλέψει για την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα με αντίπαλο τη Σερβία.

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση και σε λίγους μήνες από τώρα να εκκινήσουν εκ νέου τις «μηχανές» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ύστερα από τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο στη διαδικασία των πέναλτι, η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τους Σέρβους το Σάββατο (17/2) στις 15:00.

Οι «Πλάβι» πήραν τη νίκη στον έτερο αγώνα των θέσεων 5-8 κόντρα στην Ουγγαρία, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που τα είχε όλα, με σκορ 11-10.

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σοκ στην Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 4χρονης

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε παραλία στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς...