Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024

Oλυμπιακός: Τα οφέλη από την απόκτηση του Ντόρσεϊ (vid)

Ημερομηνία:

Ήταν μονόδρομος για τον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Με τα δεδομένα όπως είχαν διαμορφωθεί, με την ανάγκη για παίκτη στο «2» με έφεση στο σουτ και στο σκορ, αλλά και τη «δίψα» για παίκτη με ελληνικό διαβατήριο, θα ήταν… έγκλημα να χαθεί η περίπτωση του ομογενούς γκαρντ. Θα λέγαμε πως είναι και κάπως τυχεροί οι Πειραιώτες λόγω της ρήξης που επήλθε ανάμεσα στον παίκτη και στον προπονητή, μία συγκυρία που έφερε την αποχώρηση του 28χρονου μπασκετμπολίστα από τη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ κερδίζει πολλά πράγματα. Κατ' αρχάς, επανέφερε στο ρόστερ του έναν παίκτη που γνωρίζει άριστα τόσο την ομάδα όσο και τους συμπαίκτες του και φυσικά τον προπονητή, με τον οποίο έπαιξε (2021-22) το καλύτερο μπάσκετ στην καριέρα του. Τι σημαίνει αυτό; Γρήγορη και άμεση προσαρμογή στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, καθώς επιστρέφει σε γνώριμες καταστάσεις και λημέρια.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός καλύπτει το κενό που παρουσιάστηκε στη θέση «2» με έναν πρωτοκλασάτο μπασκετμπολίστα, από το πάνω ράφι, ο οποίος διαθέτει έφεση στο σκορ, στο σουτ (σούταρε σχεδόν με 45% φέτος στο τρίποντο με τη Φενέρ), αλλά και ευχέρεια στις φάσεις ένας με έναν. Είναι γκαρντ που μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις για τον εαυτό του, ενώ διαθέτει και το τσαγανό, το αγωνιστικό θράσος, αλλά και την προσωπικότητα, ώστε να πάρει την μπάλα στα χέρια του όταν θα… καίει. Είναι παίκτης που έχει το σθένος να κάνει τη διαφορά στα δύσκολα, ένα θέμα που εμφανίστηκε πέρσι.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και με αυτόν τον τρόπο ελευθερώνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα στον περαιτέρω σχεδιασμό της ομάδας. Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν πρόβλημα με τους αρκετούς ξένους που γέμισαν στο ρόστερ τους. Σε μία εποχή μάλιστα που οι αξιόλογοι γηγενείς παίκτες όλο και λιγοστεύουν, ο Ολυμπιακός έκανε μία έξοχη προσθήκη, η οποία γεμίζει αρκετά από τα κενά που παρουσιάστηκαν στο ρόστερ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο Λουτσέσκου «φωτογράφισε» επιστροφή Κεντζιόρα

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ Λάρνακας...

3×3 U23 Nations League: Αυλαία στο Βουαρόν

Η Εθνική Ομάδα 3×3 U23 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της...

Αστυνομικοί «τσάκωσαν» 53χρονο στη Δάφνη για διακίνηση κοκαΐνης

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της...

Ερυθρός Αστέρας: Επίσημο του Μίλερ-ΜακΙντάιρ

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Η...

Δημοσκόπηση CNN: Ο Τραμπ χτίζει προβάδισμα 6 μονάδων έναντι του Μπάιντεν μετά το ντιμπέιτ

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει προβάδισμα έξι μονάδων...