Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου πριν την πρεμιέρα με τον Βόλο είχε δείξει να μην είναι κάτι το σοβαρό. Τελικά ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχασε και τον αγώνα με την Καλλιθέα και πλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα λείψει και από τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, μάλιστα θα λειτουργήσει υπέρ του Ρέτσου, διότι αν υπήρχε παιχνίδι την άλλη εβδομάδα δύσκολα θα έπαιζε. Ο Έλληνας αμυντικός έχει υποστεί μία κάκωση στο γόνατο του, στην εξωτερική πλευρά. Ένας τραυματισμός που έχει προέλθει από χτύπημα σε προπόνηση της ομάδας του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται στον Ρέντη ο Ρέτσος εάν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα είναι έτοιμος σε 15 ημέρες. Η λογική λέει ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό εάν όλα εξελιχθούν ομαλά.

Το αν θα παίξει σε αυτό το ματς θα κριθεί από την πορεία της αποθεραπείας του όλο αυτό το διάστημα. Το θετικό για τον Ρέτσο είναι πως έχει μπροστά του ημέρες για να προλάβει να ετοιμαστεί.