Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακός: Καλός ο Βιλντόζα αλλά ακόμα καλύτερος ο Φουρνιέ

Ημερομηνία:

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει, όπως όλα δείχνουν, τον Λούκα Βιλντόζα (για άλλους έκπληξη για άλλους όχι) όμως δεν κλείνει μ' αυτόν η περιφερειακή γραμμή της νέας σεζόν. ωρίς να υποτιμούμε την αξία του Αργεντίνου, εξακολουθεί να αναζητείται ένα σπουδαίο όνομα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Και αυτός είναι ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος άσος έχει μείνει ελεύθερος απ' τους Πίστονς και τον θέλει ο Ολυμπιακός. Είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν ηγέτη στην περιφέρειά του και ο Φουρνιέ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν είναι εύκολη η περίπτωσή του, τσεκάρονται ταυτόχρονα και άλλα ονόματα από το ΝΒΑ.

Το θέμα είναι ότι με τον Βιλντόζα, υπολογίζοντας και τους Ντόρσεϊ, Έβανς (έρχεται η ανακοίνωση απ' την ΚΑΕ), «μπουκώνει» η περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού. Και επανήλθαν στο προσκήνιο οι φήμες περί αποδέσμευσης του Γκος. Μοιάζει βλέπετε σ' αρκετά με τον Βιλντόζα. Προς τα έξω βγαίνει ότι είναι έξτρα προσθήκη ο Αργεντίνος, εμείς κρατάμε μικρό καλάθι.

Ψιθυρίζεται ότι θα υπάρξει και άλλη μια αποδέσμευση-έκπληξη. Θα είναι του …Πίτερς, του …Μακ Κίσικ, του …Μιλουτίνοφ για τον οποίον επιμένουν οι Σέρβοι; Αυτό βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι θα έρθουν τόσο ο Φουρνιέ, όσο και ο Βεζένκοφ.

Γενικώς φέτος είναι λιγάκι μπερδεμένα τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Η σούμα στο τέλος.

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βελόπουλος εναντίον Μπακογιάννη: Προσπαθεί να πάρει θέση στην ομάδα του Τραμπ (βίντεο)

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της...

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Ντεγουέστ

Tην λύση της συνεργασίας με τον Σενπαστιάν Ντεγουέστ ανακοίνωσε...

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για τους Έλληνες πρωταθλητές

Στο εξωτερικό θα συνεχίσουν την αγωνιστική δράση αρκετοί Έλληνες...

Επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ. σε Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο – Συνελήφθησαν 6 άτομα

Από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας...

Live streaming: Δομινικανή Δημοκρατία – Eλλάδα (21:00)

Τη Δομινικανή Δημοκρατία αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο ΣΕΦ στο...