Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Ολυμπιακός: Για να έρθει ο Σάσα…

Ημερομηνία:

Όπως σας έχουμε τονίσει εδώ και αρκετές μέρες, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του στον Σάσα Βεζένκοφ. Οι Πειραιώτες του έχουν ξεκαθαρίσει πως αν και εφόσον καταφέρει και αποδεσμευτεί από τους Κινγκς, είναι εδώ για να τον «χρυσώσουν» ώστε να επιστρέψει (2018-) και πάλι στην ομάδα που ανέδειξε στον μέγιστο βαθμό το ταλέντο του.

Το θέμα, όμως, είναι πως ο παίκτης ανήκει στο Σακραμέντο. Έχει συμβόλαιο με τους Κινγκς και από την 1η Ιούλη θα αρχίσει ελαφρώς να ξεδιαλύνει το τοπίο για τις προθέσεις των «βασιλιάδων». Yπομονή μέχρι τότε. Ο Βούλγαρος φόργουορντ, ο οποίος κατέχει ελληνικό διαβατήριο καθώς παίζει μπάσκετ στη χώρα μας από 15 ετών (είχε έρθει για τον Άρη), έχει ενημερώσει το Σακραμέντο για την επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο. Μέσα στις επόμενες, μέρες, όμως, θα πάρουν και εκείνοι τις αποφάσεις τους. Είτε θα τον κρατήσουν, είτε θα τον ανταλλάξουν (έχουν το δικαίωμα), είτε θα τον αποδεσμεύσουν, εξοικονομώντας χρήματα από το σάλαρι καπ.

Στο σενάριο που αποχωρήσει από το ΝΒΑ, ξεκάθαρη προτεραιότητα του Σάσα Βεζένκοφ θα είναι ο Ολυμπιακός. Θα είναι αναμφίβολα η πρώτη ομάδα που θα μιλήσει, έχοντας εξαιρετικές σχέσεις ακόμη, με διοίκηση, προπονητή και φυσικά με τους συμπαίκτες του. Δεν θα παίξουν ρόλο μόνο οι αποδοχές του (αν και δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 2.000.000 ευρώ), αλλά και να εισπράξει τη διάθεση πως το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα είναι ανταγωνιστικό, έχοντας υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Και αυτό που εισπράττουμε είναι πως στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να φτιάξουν μία ακόμη πιο ισχυρή ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Πρώτα, όμως, θα πρέπει να δούμε το τί θα συμβεί με τον Σάσα Βεζένκοφ και τους Κινγκς. Το… ζουμί είναι πως αν πάρει ο παίκτης την ελευθερία του, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να τον φέρουν πίσω στο μεγάλο λιμάνι. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα είναι πλήγμα ολκής. Για τον Βούλγαρο ενδιαφέρεται όχι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και ομάδες από το εξωτερικό, όπως η Μονακό και η Εφές.

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Νικήτρια η Τζένγκο στο ακόντιο – Όλα τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας

Το Σάββατο (29/6) άνοιξε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος...

«Τέλος από την Παρτιζάν ο Πονίτκα»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Telesport.rs», η Παρτιζάν αποφάσισε...

Συνελήφθη 49χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της...

Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ. για την παραβατικότητα ανηλίκων – Ελέγχθηκαν 135 άτομα

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...

Αντισυστημικοί οι ΛΟΑΤΚΙ: Πατέλης, Τσούνης και Μπουρλά στο Europride της Θεσσαλονίκης

Είναι γνωστό ότι η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ εμφορείται από έντονο...

Διπλωματική κρίση μεταξύ Σκοπίων και Αλβανίας – Τα Σκόπια ζήτησαν να τους καλούν «Μακεδόνες»

Το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων εξέφρασε τη «σοβαρή ανησυχία»...

Κροατία: Με Χεζόνια και δύο NBAers στο ΣΕΦ

Άπαντες – οι διαθέσιμοι – παρόντες για την Εθνική...

Ολυμπιακός: «Έδεσε» τον Γενηδουνιά

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Ντίνο Γενηδουνιά! Ο αρχηγός και διεθνής...