Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μορουτσάν»

Τον Ολιμπιού Μορουτσάν θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία. Δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας υποστηρίζουν πως ο Φατίχ Τερίμ θέλει τον Ρουμάνο εξτρέμ στην ομάδα του.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στη Γαλατασαράι, όταν ο σύλλογος τον είχε αποκτήσει από την FCSB έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Έπειτα από ένα χρόνο ο Μορουτσάν δόθηκε δανεικός στην Πίσα και φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στη Γαλατασαράι.

Παρόλα αυτά δεν έμεινε στο ρόστερ της ομάδας, καθώς αποκτήθηκε από την Άνκαραγκουτσου αντί 3 εκατ. ευρώ. Ο Τερίμ έχει εξαιρετική άποψη για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και γι’ αυτό τον θέλει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μορουτσάν με τα χρώματα της Άνκαραγκουτσου έχει αγωνιστεί 16 φορές και μετρά τρία γκολ και δύο ασίστ. Το συμβόλαιό το με την ομάδα της Τουρκίας έχει ισχύ έως το 2026.

? Teknik direktörlük görevine Fatih Terim’i getiren Panathinaikos; Terim’in eski öğrencisi, Ankaragücü oyuncusu Olmipiu Morutan ile ilgileniyor.

? Yunan devinin devre arasında 24 yaşındaki Rumen yıldız için Başkent ekibinin kapısını çalması bekleniyor. pic.twitter.com/OZPwFvspEn

— Fanatik (@fanatikcomtr) January 2, 2024

Πηγή: fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img