Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Λάσο: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχουν τον σεβασμό μας»

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήθελαν το ματς και ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας και την 2η θέση. Για εμάς είναι απογοητευτικό σίγουρα. Δεν καταφέραμε όλη την χρονιά να βρούμε το μονοπάτι για τα Play Off, ούτε για τα play in, αλλά για να πούμε κάτι. Και σήμερα είχαμε κάτι καταστάσεις στις οποίες εμφανιστήκαμε πιο… μικροί.

Σαν προπονητής δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στους παίκτες, γιατί προσπάθησαν σε όλη την χρονιά. Αλλά δεν μπορέσαμε. Σε όλη την χρονιά είχαμε καταστάσεις με το τι θα γινόταν αν κι αν κι αν. Έτσι δεν κάνεις τίποτα. Τελείωσε. Η ομάδα προσπάθησε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για τα πλέι οφ στο γερμανικό πρωτάθλημα και να ανακάμψουμε.

Στο παιχνίδι είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να παίξουμε επιθετικά σωστά και μας πλήγωσαν παίκτες όπως ο Χουάντσο και ο Βιλντόζα. Άνοιξαν το ροτέισον, ήρθε και ο Ναν. Ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχουν τον σεβασμό μας».

Πηγή: fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Σύρος βίαζε 6χρονο κορίτσι στην Αθήνα – Έμεναν στην ίδια πολυκατοικία

Ο Σύρος υπήκοος που βρίσκεται στην Αθήνα, βίαζε σε...

Φρίκη: 68χρονος παιδόφιλος κατηγορείται ότι ασελγούσε για πέντε μήνες στην 4χρονη εγγονή του

Μια φρικιαστική υπόθεση με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 4...

Τραγωδία στο Κορωπί: Έχασε την ζωή του 17χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου στο...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img